Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ilyenböl (1kép) hogy tudok...

Az ilyenböl (1kép) hogy tudok ilyet (2kép) csinálni?

Figyelt kérdés

1kép: [link]

2kép: [link]

ugy értem hogy ha olyan mint az elsö akk még melltartoval sem tudom olyanná tenni, mint a 2kép v van vmi amitöl olyan lehetne?(tudom h hülye kérédés, de érdekelne,mert elég pici a cicim:(:( )

elöre is köszi a válaszokat! (cinkelök kiméljenek, köszi)

2010. jún. 2. 12:23
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
köszike! és mennyi egy olyan mellterto ami közelebb van? ugyan annyi mint a többi? egy fehérneműsben tuti h van olyan? abbol is 75/Bs vegyek? köszike!:):)
2010. jún. 5. 17:35
 22/26 anonim ***** válasza:

még mindig a hátfájós :D

na szóval ajánlom figyelmedbe a házinyuszi című filmet ott szentem push up melltartó és tesznek szilikont a melltartóra asszem :S úgy garantáltan olyan lesz mint a második képen

2010. jún. 10. 13:28
 23/26 A kérdező kommentje:
köszi szépen hátfájós:P:P
2010. jún. 10. 13:31
 24/26 A kérdező kommentje:

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-04 22:05 hanetalántán,még olvasod a kérdésem, akk megtudod mondani, h milyen fajta márkájut hordasz?:$ és h hol vetted? mivel voltam egy triumph-ba és ott azt mondták h sajna nem lesz olyan mint a csajnak:(:(mert tul szét állnak:( tudnál segiteni? köszike:)

2010. jún. 10. 13:41
 25/26 anonim ***** válasza:

ja azt elfelejtettem oda írni hogy mutassák hogy teszik be a szilikont :P asszem mielőtt még nem teszik be ugyan úgy szét állnak mint neked *nem sértésként mnodtam,szép melleid vannak :p* de nem biztos mert csak egy picit néztem :P

remélem azért segítettem

2010. jún. 10. 14:07
 26/26 A kérdező kommentje:
igen köszi szépen!:P aranyos vagy
2010. jún. 10. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!