Az ilyenböl (1kép) hogy tudok ilyet (2kép) csinálni?
1kép: [link]
2kép: [link]
ugy értem hogy ha olyan mint az elsö akk még melltartoval sem tudom olyanná tenni, mint a 2kép v van vmi amitöl olyan lehetne?(tudom h hülye kérédés, de érdekelne,mert elég pici a cicim:(:( )
elöre is köszi a válaszokat! (cinkelök kiméljenek, köszi)
még mindig a hátfájós :D
na szóval ajánlom figyelmedbe a házinyuszi című filmet ott szentem push up melltartó és tesznek szilikont a melltartóra asszem :S úgy garantáltan olyan lesz mint a második képen
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-04 22:05 hanetalántán,még olvasod a kérdésem, akk megtudod mondani, h milyen fajta márkájut hordasz?:$ és h hol vetted? mivel voltam egy triumph-ba és ott azt mondták h sajna nem lesz olyan mint a csajnak:(:(mert tul szét állnak:( tudnál segiteni? köszike:)
ja azt elfelejtettem oda írni hogy mutassák hogy teszik be a szilikont :P asszem mielőtt még nem teszik be ugyan úgy szét állnak mint neked *nem sértésként mnodtam,szép melleid vannak :p* de nem biztos mert csak egy picit néztem :P
remélem azért segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!