Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ilyenböl (1kép) hogy tudok...

Az ilyenböl (1kép) hogy tudok ilyet (2kép) csinálni?

Figyelt kérdés

1kép: [link]

2kép: [link]

ugy értem hogy ha olyan mint az elsö akk még melltartoval sem tudom olyanná tenni, mint a 2kép v van vmi amitöl olyan lehetne?(tudom h hülye kérédés, de érdekelne,mert elég pici a cicim:(:( )

elöre is köszi a válaszokat! (cinkelök kiméljenek, köszi)

2010. jún. 2. 12:23
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
xd bár lenne nekem is akk hátfájásom, csak lenne olyan...
2010. jún. 2. 15:08
 12/26 anonim ***** válasza:

de a 75B-vel mi bajod van?

az egyáltalán nem kicsi.

2010. jún. 2. 16:14
 13/26 A kérdező kommentje:
de én ugy érzem h kicsi... v ha nem is kicsi ,de miért nem olyan mitn a 2képen? miért áll széjjelebb?
2010. jún. 2. 16:25
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom megnyitni a 2.at, de nekem ha nagyon felstuccolom se néz úgy ki a mellem mint a te első képeden, pedig többet már nem nő (25éves vagyok) és 80/A melltartót hordok, tehát fogadd el magad olyannak amilyen vagy, mert én is teljes életet tudok élni ezzel a két kis izével:-)
2010. jún. 2. 18:04
 15/26 A kérdező kommentje:

utolso frissits egyet és akkor jön be nekem is:(

amugy nagyon szeretném ha olyan lenne mint a 2kép!:(:(

2010. jún. 2. 19:30
 16/26 anonim ***** válasza:

én vagyok a hátfájós :D

szerintem szilikonos + még push up melltartó :DD

2010. jún. 2. 19:32
 17/26 A kérdező kommentje:
és az eslöképen lévöt egy push up melltarto megcsinálhatja olyanra,mint a 2kép? mármint h olyan közel legyenek??
2010. jún. 2. 20:12
 18/26 A kérdező kommentje:
valaki még olvassa a kérdésem?? ha igen akk neki: kiprobáltam egy pushupos melltartot,és az sem csinált olyat, h ugy nézzen ki mint a 2képen!:(:( segitsetek!!!:(:(:
2010. jún. 3. 20:24
 19/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az egy nagyon szűk póló, azért nyomja össze neki annyira....de menj el valami üzletbe, aztán próbálgasd ki:) Pl vegyél fel egy 3 számmal kisebb pólót, aztán ki tudja....:)
2010. jún. 4. 21:58
 20/26 anonim ***** válasza:

olyan melltartót vegyél, ahol a két kosár közelebb van egymáshoz!!! így a melleidet is közelebb nyomja egymáshoz, így nem fog szétállni!;)

nekem is az volt a bajom a melleimmel h szétállnak, de már rájöttem h milyen melltartót kell vennem ahoz h jól nézzenek ki:P

2010. jún. 4. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!