Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ilyenböl (1kép) hogy tudok...

Az ilyenböl (1kép) hogy tudok ilyet (2kép) csinálni?

Figyelt kérdés

1kép: [link]

2kép: [link]

ugy értem hogy ha olyan mint az elsö akk még melltartoval sem tudom olyanná tenni, mint a 2kép v van vmi amitöl olyan lehetne?(tudom h hülye kérédés, de érdekelne,mert elég pici a cicim:(:( )

elöre is köszi a válaszokat! (cinkelök kiméljenek, köszi)

2010. jún. 2. 12:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
push up melltartó: +emeli a cicit:P
2010. jún. 2. 12:34
 2/26 A kérdező kommentje:

köszi

és abbol is ugyan olyan méretet kell venni, mint a rendes melltartobol?:$köszike

2010. jún. 2. 12:38
 3/26 anonim ***** válasza:
Meg egy jobban kivágott felső, a 2. sokkal jobban cicikidobós. Egyébként meg annyira nem pici a melled,ha a tied van az 1. képen:) Egy jó melltartó sokat dob a dolgon:) Nekem sincs nagy mellem,de egy előnyös melltartóval és egy előnyös felsőkkel nagyon jól tud kidomborodni:D
 4/26 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, én ált-ban pont jó melltartót veszek, és ne legyen túl szivacsos.
 5/26 anonim ***** válasza:

/1. vok/

szerintem igen, de ha nem vagy biztos benne, ak nyugodtan próbáld +. Én is azt szoktam;)

2010. jún. 2. 12:44
 6/26 A kérdező kommentje:
köszike!:) és ha pl 75/Bs a melltarto amit használok, és felveszek egy kisebbet, akkor nagyobbnak fog látszodni, v hasonlo lesz mint a második képen van?:$
2010. jún. 2. 13:00
 7/26 A kérdező kommentje:
jah meg azt h tudom elérni, h olyan közel:$ álljanak a cicijeim?:$ szal ne olyan szét állo, hanem oylan szexi közeli, mint a 2képen?:$:$ köszike a segitséget!:)
2010. jún. 2. 13:01
 8/26 anonim ***** válasza:
Ha toppot hordasz az jobban kidobja a melleidet :)
2010. jún. 2. 13:17
 9/26 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. jún. 2. 13:19
 10/26 anonim ***** válasza:
hűha kemény hátfájásai lehetnek :D
2010. jún. 2. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!