Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen embernek gondoljátok/mi...

Milyen embernek gondoljátok/mit gondoltok arról a nőről, aki szeret jól kinézni, és az az első dolga reggel, hogy jól nézzen ki?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy akár a kinézete alapján is próbálja a legjobb formáját hozni, és azt akarja elérni, hogy tekinteteket vonzzon a jó megjelenéssel. (És nem hiszem, hogy az feltétlenül k....va, aki szeret fejeket forgatni.) nekem erről az a szó jut az eszembe, hogy IGÉNYES, vagy az, hogy SZERET JOBBAN KINÉZNI!

#nők #feltűnés #nem k....va
2017. dec. 1. 08:58
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

en sem szeretek rosszul kinezni

ki szeret?

2017. dec. 1. 09:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

En nem sminkelek nagyon, es nincsenek kirivo ruhaim, de szeretek csinos lenni. Eleg koran kelek, 5-kor, de a szemoldokom es szempillam akkor is megcsinalom, ha kisbaltak potyognak az egbol.

A hajam is mindig rendesen all, nem kocos, nincs szetkuszalva a valasztek, nem loboncos. Vagy kivalasom, vagy begondoritem vagy copfba fogom. Ha mar kezd zsirosodni, fujok ra szarazsampon, eszem agaban sincs zsiros tincsekkel elindulni otthonrol.

Figyelek arra is, hogy mindig tiszta legyen a cipom, illatos / tiszta a ruham. Az arcborom nem a legszebb, evek ota probelmas, de abbol is probalom a legtobbet kihozni, ahogy a kezfejembol is , mert az meg 2 perc alatt csontra szarad. Mukormoshoz 4 hetente jarok, igy sosincs letorve, lepattogva.

nem feltetlen a halomnyj ruhatol es sminktol lesz igenyes valaki, sot....

2017. dec. 1. 09:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is hajnali 5kor kelek és fél órát sminkelek. Ez van. Nem mindenki néz ki tökéletesen felkelés után...
2017. dec. 1. 10:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Én se öltözök kirívóan, csak nagyon vonzóan! Egyébként meg kinek mi a kirívó.... Készülődés alatt, ha mázgás, zsíros a fejem, akkor a hajam elöl lévő részeit hátragumizom; ezzel letakarva a "mutogatni nem kívánt" részt. Neked mennyi idő a szemöldök és szempillacsinálás? Fél óra? Egy óra? Csak kíváncsi vagyok erre is. Műkörmös-Olyan jól keresel? Nekem erre nincs pénzem, és ha saját magamnak csinálok színes körmöt, akkor 3 nap(legritkább szerencsés esetben 4 nap)múlva szanaszét kopik az egész mindenség; és lehet lemosni, mert ocsmány! Minőségi termékekre meg szintén nem telik, és LOPNI JÁRNI MEG NEM AKAROK.... (Ezért inkább nem kenek a körmömre semmit, 3 évig szenvedtem ezzel, hogy szinte olyan lassan szárad a körömfesték, amilyen gyorsan lekopik.... Gyötrődjön a h....lál:D:D!!!!)

A cipőkkel meg úgy vagyok, hogy annak az a dolga, hogy mocskolódjon, mert úgysincs garancia rá, hogy nem lesz dzsuvás! De ha fehér(vagy más világosabb színű), akkor kórosan ügyelek rá, mert ugye azokon jobban látszik, aminek nem annyira kéne! A ruháim meg a "kis szerelmeim"! Fúúúúh, nincsenek rá szavak, hogy mennyire utálom, ha elesek, és úgy nézek ki, mint egy sáros disznó! Amikor elesek(ezek után figyelek rá, hogy oda lépjek, ahova szabad), kevésbé a fájdalom miatt sírok, mint a szép ruháim tisztaságáért! Igen, tudom mit jelent mosni, de ha soha nem fog már maradéktalanul eltűnni róla az a r....hadt t....tves kosz, akkor meghalok!!!!

Lehet, hogy ez nevetséges, lehet csúfolódni meg h....lyézni, de én szeretek túl jól kinézni!!!!

2017. dec. 1. 10:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nem keresek jol, de nem tudok kormot festeni, soha nem tudtam. Ha nincs mecsinalna a kormom, ugyan a kezem, mintha egy ferfie lenne, meg a kormom formaja is pasis. Nem faj az a havi 3500 Ft, mivel nem koltok eszeveszett hulyesegekre, ez az egy, amit minden honapban kiadok magamra. Ruhat kb ket-harom havonta veszek.

A sminkem elkeszitese nagyjabol 15 perc, de ma csak olyan 5 volf, mert a munkahelyen spiraloztam. :)

2017. dec. 1. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem unod még a kamukérdéseket? A írásodból nagyon lejön hogy nem nő vagy:( egy nő sose írna magáról olyat hogy sáros disznó, a körömlakk kifejezést meg illene tudni ha már mindenképp nőnek akarod kiadni magad:D
2017. dec. 1. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:

én nem sminkelek, csak ha valami különösebb esemény van. szerencsére smink nélkül is szép vagyok, és a barátom is ezt gondolja. azt a sok sminket amúgy is csalásnak tartom, persze nekem könnyű, mert jó géneket örököltem.

nem viszem túlzásba a szépségápolást. csak ne legyek szőrös, büdös, meg legyek szépen felöltözve, kb. ennyi.

2017. dec. 1. 22:27
 8/9 A kérdező kommentje:

6-osnak: Nem kamu ez a kérdés, És a körömlakk/körömfesték ugyanaz, szokták így is, úgy is hívni.(Néhány magazinba is így van írva.)

A "sáros disznó"-zással meg arra céloztam, amikor az ember hasra esik eső után a sárba.(Sok emberrel elő szokott fordulni, az útnak nem mondhatjuk, hogy ne csússzon.)

Nem akarok senkit megbántani ezzel az írással, nem b....nkóságnak szántam!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):)

2017. dec. 3. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Nárcisztikus, én az ilyen embereket kerülöm.
2019. szept. 24. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!