Milyen embernek gondoljátok/mit gondoltok arról a nőről, aki szeret jól kinézni, és az az első dolga reggel, hogy jól nézzen ki?
en sem szeretek rosszul kinezni
ki szeret?
En nem sminkelek nagyon, es nincsenek kirivo ruhaim, de szeretek csinos lenni. Eleg koran kelek, 5-kor, de a szemoldokom es szempillam akkor is megcsinalom, ha kisbaltak potyognak az egbol.
A hajam is mindig rendesen all, nem kocos, nincs szetkuszalva a valasztek, nem loboncos. Vagy kivalasom, vagy begondoritem vagy copfba fogom. Ha mar kezd zsirosodni, fujok ra szarazsampon, eszem agaban sincs zsiros tincsekkel elindulni otthonrol.
Figyelek arra is, hogy mindig tiszta legyen a cipom, illatos / tiszta a ruham. Az arcborom nem a legszebb, evek ota probelmas, de abbol is probalom a legtobbet kihozni, ahogy a kezfejembol is , mert az meg 2 perc alatt csontra szarad. Mukormoshoz 4 hetente jarok, igy sosincs letorve, lepattogva.
nem feltetlen a halomnyj ruhatol es sminktol lesz igenyes valaki, sot....
Én se öltözök kirívóan, csak nagyon vonzóan! Egyébként meg kinek mi a kirívó.... Készülődés alatt, ha mázgás, zsíros a fejem, akkor a hajam elöl lévő részeit hátragumizom; ezzel letakarva a "mutogatni nem kívánt" részt. Neked mennyi idő a szemöldök és szempillacsinálás? Fél óra? Egy óra? Csak kíváncsi vagyok erre is. Műkörmös-Olyan jól keresel? Nekem erre nincs pénzem, és ha saját magamnak csinálok színes körmöt, akkor 3 nap(legritkább szerencsés esetben 4 nap)múlva szanaszét kopik az egész mindenség; és lehet lemosni, mert ocsmány! Minőségi termékekre meg szintén nem telik, és LOPNI JÁRNI MEG NEM AKAROK.... (Ezért inkább nem kenek a körmömre semmit, 3 évig szenvedtem ezzel, hogy szinte olyan lassan szárad a körömfesték, amilyen gyorsan lekopik.... Gyötrődjön a h....lál:D:D!!!!)
A cipőkkel meg úgy vagyok, hogy annak az a dolga, hogy mocskolódjon, mert úgysincs garancia rá, hogy nem lesz dzsuvás! De ha fehér(vagy más világosabb színű), akkor kórosan ügyelek rá, mert ugye azokon jobban látszik, aminek nem annyira kéne! A ruháim meg a "kis szerelmeim"! Fúúúúh, nincsenek rá szavak, hogy mennyire utálom, ha elesek, és úgy nézek ki, mint egy sáros disznó! Amikor elesek(ezek után figyelek rá, hogy oda lépjek, ahova szabad), kevésbé a fájdalom miatt sírok, mint a szép ruháim tisztaságáért! Igen, tudom mit jelent mosni, de ha soha nem fog már maradéktalanul eltűnni róla az a r....hadt t....tves kosz, akkor meghalok!!!!
Lehet, hogy ez nevetséges, lehet csúfolódni meg h....lyézni, de én szeretek túl jól kinézni!!!!
Egyaltalan nem keresek jol, de nem tudok kormot festeni, soha nem tudtam. Ha nincs mecsinalna a kormom, ugyan a kezem, mintha egy ferfie lenne, meg a kormom formaja is pasis. Nem faj az a havi 3500 Ft, mivel nem koltok eszeveszett hulyesegekre, ez az egy, amit minden honapban kiadok magamra. Ruhat kb ket-harom havonta veszek.
A sminkem elkeszitese nagyjabol 15 perc, de ma csak olyan 5 volf, mert a munkahelyen spiraloztam. :)
én nem sminkelek, csak ha valami különösebb esemény van. szerencsére smink nélkül is szép vagyok, és a barátom is ezt gondolja. azt a sok sminket amúgy is csalásnak tartom, persze nekem könnyű, mert jó géneket örököltem.
nem viszem túlzásba a szépségápolást. csak ne legyek szőrös, büdös, meg legyek szépen felöltözve, kb. ennyi.
6-osnak: Nem kamu ez a kérdés, És a körömlakk/körömfesték ugyanaz, szokták így is, úgy is hívni.(Néhány magazinba is így van írva.)
A "sáros disznó"-zással meg arra céloztam, amikor az ember hasra esik eső után a sárba.(Sok emberrel elő szokott fordulni, az útnak nem mondhatjuk, hogy ne csússzon.)
Nem akarok senkit megbántani ezzel az írással, nem b....nkóságnak szántam!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!