Reggel amikor felébredsz mi az első dolgod?
fél hat: pisi, kávé,fogmosás, mosakodás,öltözés,dezodor,fésülködés
N
háát.: D
ojankor még az egész család alszik:D
kimegyek iszok és pisilek::D beemegyek a fürdőbe, megtisztitom az arcom, fogatmosok, hajam vasalom/formázom:) bemegyek a szibámba, felöltözök, sminkelek, parfüm, kimeegyek a koynhába, eszek vmit, azt megyek a kocsiba:D:D
Általában fél 7-kor kelek!:'DD reggelizek.. majd tükörbenézek,mit is kéne csinálnom magammal. Bepakolom a tankönyveimet és felöltözök.. Kezdőthet is a sminkelés ((: eg igy kb 1 óra alatt megisvan. :|
x/L
7 óra:(
Felkelés lecaktatok a lépcsőn,kávé,kaja,pisi,fogmosás,öltözés,haj,smink,....nyaklán gyűrűk:DÁtpakolás a táskába,félperc gonodolkodás,hogy minden megvan e:D
Aztán 7:40-kor indulás.
Fél hétkor kelek,utána megyek pisilni,fogat és arcot mosok,felöltözöm,megcsinálom a hajam és sminkelek(szempilla spirál,alapozó,szájfény/rúzs)majd megcsinálom a szendvicsem és megyek dolizni.
20/L
4:45kor kelek
5:15kor szállok ki az ágyból
pisi, arcmosás, ivás, bekapcsolom a gépet, lemegyek kaját csinálni, gépezés közbe megeszem, 6:45kor fogmosás, 6:50től öltözés, smink.
Kb 6:05re kész vagyok, utána bepakolok stbstb, és 6:30 előtt parfüm :P
14/L
az előttem író minek kell olyan koráN, hogy gépezhessen?:D
te figyi, ha a gépezést kihagynád az életedből legaílább egy óráig tovább alhatnál :D
Ez igaz :D
Na én is leírom
6:30 -felkelés, wc, fogmosás, fésülködés
6:45- öltözés, parfüm
7:00- suli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!