Reggel amikor felébredsz mi az első dolgod?
Figyelt kérdés
Itt arra értettem hogy pl : 6 órakkor felkelsz, mész zuhanyozni, vagy fogat mosol, sminkelsz e, használsz e parfümöt, és milyen sorrendbe. Tudom kicsit furcsa kérdés de kíváncsi vagyok hogyan kezditek a napotokat.2009. nov. 10. 16:12
21/24 anonim válasza:
pisi
fogmosas,arcmosas
oltozes
parfum
smink
haj
cipo
go suliiii:D
22/24 anonim válasza:
9kor:rögtön pisi,rögtön kávé +cigi,msn,utánna zuhanyozás,haj,smink,öltözködés, és indulás 12:30ra a suliba:D K17
23/24 anonim válasza:
7:15-kor kitápászkodok az ágyból mert 7:30-kor indulunk suliba. Ezalatt, Wc-zek, fogatmosok,fésülfödök (amikor tduok xĐ) este csinálok reggelre teát, még azt beletöltöm üvegbe tesómnak meg magamnak, meg csinálok kaját nekünk(tesóm 17 éves, én 13) :S
24/24 anonim válasza:
én a suli közbeni készülődést írom le, mert nyáron annyit lustálkodok hogy össze vissza van az egész:D
Amúgy este szoktam zuhizni.
Szóval:
Pisilek
bepakolom a táskát
dezodor
felöltözök
megcsinálom a hajam
sminkelek
parfüm
reggelizek
fogatmosok
felhúzom a cipőt
megpuszilom a kutyát búcsúzóul és megyek suliba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!