Be festhetem a hajam?

Figyelt kérdés

Ma reggel mostam meg a hajam,és beszeretném festeni a Palette világosbarna színre (első hajfestés lesz).Világosbarna hajam van és nagyon nem tetszik a színe azért szeretném befesteni.Mellesleg 14 éves múltam és lány vagyok.Be lehet festeni? Ajánlatos vagy nem?

Normális válaszokat! köszönöm.:)

2013. máj. 25. 18:45
 1/8 A kérdező kommentje:
a hajam inkább a sötétszőkéhez hasonlít de nagyon csúnya színű.A Palette világosbarna szín pedig erőteljesen barna és nagyon tetszik :)
2013. máj. 25. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz konkrétan, hogy ajánlatos vagy sem? Mármint, hogy 14 évesen lehet e, vagy hogy a hajad bírni fogja e, esetleg az, hogy frissen mosott hajat lehet e egyáltalán festeni? Én 15 évesen festettem be először, azóta nagyon megbántam, de hát ez van. Szerintem, ha anyukád megengedni, akkor befestheted, nem hinném, hogy károsabb, mint mondjuk 18 évesen. Ajánlatos pár napos hajra rákenni a festéket, mert állítólag a zsírtól könnyebben lejön a maradék, meg nem irritálja annyira fejbőrt, de ebben nem tudlak megerősíteni. Ugyanúgy befogja természetesen tisztán, mint több naposan.
2013. máj. 25. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg anyuddal, és kérd meg, hogy segítsen. Nekem is mindig ő festi, bár nem volt túl boldog, amikor nemrég bejelentettem, hogy befestem.

17/L

2013. máj. 25. 18:48
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.az ajánlatost arra értettem hogy frissen mosott hajra.anyukám megengedi és mondta hogy be is festi.:)
2013. máj. 25. 18:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak hogy ugye frissen mosott és hogy be-e fogná a festék vagy hogy valami mellékhatása lehet-e?! :O
2013. máj. 25. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
szia!nem akarlak lebeszélni róla, csak szeretnék mondani valamit neked.volt az egyik ismerősöm, aki veled egy idős korában, úgy szintén festette a haját, és az osztályból ahova együtt jártunk, senki sem nézte jó szemmel ezt.alig voltak emiatt barátai és végül el is ment az osztályból, mert sok kellemetlen megjegyzést kapott a társaitól.csak óvva intelek, hogy nehogy veled is ez történjen! :( én régen pl. mindig világosbarna hajat akartam, de mára elfogadtam hajam színét, sőt, már nem is szeretnék másmilyent.ezzel csak azt szeretném mondani, hogy lehet hogy esetleg néhány hónappal a hajfestés után már az eredeti hajszínedet szeretnéd majd vissza, de akkor már késő lesz!a hajfestés szerintem nagy macera.csak ennyit szerettem volna mondani.remélem megfontolod amiket írtam! :) de ha nem változtatsz a véleményeden, akkor sok sikert a hajfestéshez! :)
2013. máj. 25. 19:21
 7/8 anonim ***** válasza:

a fejbőrödnek nem tesz jót, ha túl tisztán kened rá a festéket. én mindig legalább 3 napos hajat szoktam festeni, nagyon szépen befogja, és nem viszket közben a festék alatt.

először mondjuk színezőt javasolnék, főleg ha nagyjából hasonló színre festenéd. az nem olyan agresszív cucc, könnyebben kijön ha mégsem olyan lenne, amilyet elképzeltél.

mondjuk nekem 14 évesen eszembe nem jutott volna hajat festeni, pláne nem anyámat lázítani ezzel. bár mindig mondogattam, h majd más színt szeretnék, de képes voltam vele várni 17 éves koromig.

elhiszem, h most menő dolog az ilyesmi, de nem késel le semmiről, ha csak később kezded rongálni a hajad.

2013. máj. 26. 08:24
 8/8 anonim válasza:

Szia :)

Én csak annyit mondanék erre, hogy ha először elkezded a hajfestést, azt sose tudod abbahagyni. És mivel sötétebb hajszínt szeretnél, ezért az eredeti hajad elüt nagyon, ha elkezd lenőni. Gondold meg mit csinálsz, mert a hajad lehet el fog vékonyodni, aztán meg azért kell fodrászhoz járnod visszavágatni :/ Annál igénytelenebb nincs, ha látszik a lenövés. :/ Inkább melírt tetess bele, ha már ennyire nem szereted a hajad. :)

2013. máj. 26. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!