Be festhetem a hajam?
Ma reggel mostam meg a hajam,és beszeretném festeni a Palette világosbarna színre (első hajfestés lesz).Világosbarna hajam van és nagyon nem tetszik a színe azért szeretném befesteni.Mellesleg 14 éves múltam és lány vagyok.Be lehet festeni? Ajánlatos vagy nem?
Normális válaszokat! köszönöm.:)
Beszéld meg anyuddal, és kérd meg, hogy segítsen. Nekem is mindig ő festi, bár nem volt túl boldog, amikor nemrég bejelentettem, hogy befestem.
17/L
a fejbőrödnek nem tesz jót, ha túl tisztán kened rá a festéket. én mindig legalább 3 napos hajat szoktam festeni, nagyon szépen befogja, és nem viszket közben a festék alatt.
először mondjuk színezőt javasolnék, főleg ha nagyjából hasonló színre festenéd. az nem olyan agresszív cucc, könnyebben kijön ha mégsem olyan lenne, amilyet elképzeltél.
mondjuk nekem 14 évesen eszembe nem jutott volna hajat festeni, pláne nem anyámat lázítani ezzel. bár mindig mondogattam, h majd más színt szeretnék, de képes voltam vele várni 17 éves koromig.
elhiszem, h most menő dolog az ilyesmi, de nem késel le semmiről, ha csak később kezded rongálni a hajad.
Szia :)
Én csak annyit mondanék erre, hogy ha először elkezded a hajfestést, azt sose tudod abbahagyni. És mivel sötétebb hajszínt szeretnél, ezért az eredeti hajad elüt nagyon, ha elkezd lenőni. Gondold meg mit csinálsz, mert a hajad lehet el fog vékonyodni, aztán meg azért kell fodrászhoz járnod visszavágatni :/ Annál igénytelenebb nincs, ha látszik a lenövés. :/ Inkább melírt tetess bele, ha már ennyire nem szereted a hajad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!