Szőkére szeretném melíroztatni a hajam . Honnan tudhatom, hogy jól áll-e? Ha nem tetszik mennyi idő múlva festhetem vissza az eredetire? Divatos még ez egyáltalán?
Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos ,hogy jól állna. A mostnai hajam hosszú , majdnem leér a derekamig , lépcsőzetes és barna ( [link] ) kb. ilyen mint a képen lévő haj töve és frufruja . A bőröm barna , de inkább az a sárgásabb árnyalat . A szemeim szürkés kékek . Ha ez számít valamit 166 cm vagyok és vékony.
Nem szeretnék nagyon szőkét , csak pl ilyet [link]
2013. máj. 1. 15:22
3/3 anonim válasza:
Szerintem a bőrödön múlik, mennyire sötét. Szóval arra keress példát. Ha passzol a bőrödhöz, az arcod miatt már csak megszokás kérdése, de nem hinném, hogy rontana rajtad.
Erre célzok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!