13 éves lányok! Mennyi körömlakkotok/sminkcuccotok van? :D 13/L
Egy fekete szemcerka,Labello ajakápoló,átlátszó erősítős fedőlakk,és egy 3 színű korrektor:)
De nem sminkelek,csak ha különleges alkalom van,és el kell takarni a pattanásokat...
6 körömlakk,2 szemcerka(1-et használok+1 van tartaléknak ) ,1 szempillaspirál(átlátszó),szemhéjfestéket nem használok,ha valahova elegánsabban kell menni vagy buliba megyek(osztálybuli,valakinek szülinapi bulija),akkor használok anyuéból. :)
Egyébként annak a válaszolónak,aki írta,h nagyon pattanásos a bőre,ajánlom a Zineryt nevű ecsetelőt.1200 Ft és pár hét alatt tök szép lesz a bőröd(napi 2x kell használni,vény nélkül kapható).Nekem is olyan volt,de én nem használtam alapozót,mert attól csak még pattanásosabb lesz.A Zineryt meg tök szépen rendbe hozta az arcom.
nekem nagyon sok :D mindig azeket kérem az ünnepekre meg szülinapra :D az összes rokontól ismerőstől ezeket kapom
körömlakk: 24 + a családom nőtagjainak is van azokat is használom xD
szemceruza/tus: 25
szemfesték: 1db 48 színű paletta, 1db 8 színű paletta, 3db 2 színű szemhélypúder, 1 db 6 színű paletta, 1 db sima fekete szemfesték, 1 darab rózsaszín
szempillaspirál: 8 db asszem az összes fekete
rúzs/szájfény (csak világos színek vannak): 16 + 1 fekete szájfény az eclipse kollekcióból :D
parfüm: 6 üveg
ezt mind szülinapra meg ünnepekre kaptam ismerősöktől rokonoktól :D
szüleim nem szeretik mondjuk h 2 polcon férnek csak el xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!