Igazuk van a körülöttem élő fiúknak, tényleg csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Már pár hete rágódom rajta,hogy kiteszem a képem,hogy mások milyennek látnak engem. Önbizalmam nuku :S mert eddig csak ilyen megjegyzéseket kaptam:
- bányarémnek tökéletes lennél
- g*ci ronda vagy
stb.
:'(
2010. máj. 30. 22:33
31/41 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok ezen a képen is:) Köszi:)
2010. máj. 31. 20:38
32/41 anonim válasza:
Nagyon jó ez az utolsó kép :)
Csini vagy rajta és vékony ;D
33/41 anonim válasza:
Háát amikor az 1. képre ránézem az jutott eszembe, hogy ennek a lánynak mi a baja magával? Tök szép a haja, én is ilyet akarok! A 2. képet szerintem ne töltsd fel myvipedre, iwiwedre, mert nem sikerült tökéletesen! Még alakulsz, de szerintem nem vagy csúnya! Meg még úgyis nőiesedsz! Sportolj!
34/41 anonim válasza:
ahogy elnézem a képed látszik, hogy nem vagy valami nagy. szóval az osztálytársaid nyilván nem gondolják komolyan ilyen korban.
35/41 anonim válasza:
Az első képen kimondottan szép vagy.
36/41 anonim válasza:
mindenki írja kamura, hogy szép vagy, aztán hogy így gondolják-e nem tudom!
Nekem mondjuk nem jössz be, de ettől ne keseredj el, Én is tudom, hogy nem mindenkinek jövök be......Kinek a pap kinek a.....paplan:DD
Csak a véleményemet írtam, ami a szívemen a számon, bocs ha megsértettelek!
37/41 anonim válasza:
Utolsó én nem azért írtam, hogy szép, mert magamban közben azt mondom huh de csúnya! Sztem tényleg szép vagy bár én lány vagyok, nem tudok fiú szemmel nézni...
38/41 anonim válasza:
olyan 11-13 éves lehetsz max. ebben a korban a "társaid" még azt sem tudják mi a szép meg mi nem pl szép nekik a playboy magazin csúnya meg a matektanárnő
39/41 anonim válasza:
Szia! Nem vagy csúnya:) Kicsit fogynd kéne és jó lenne:) Nem akarsz privibe írni?Jó lenne,ha írnál:)köszi
40/41 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya! Inkább mosolyogj többet, és szerintem akkor még szebb leszel. Szerintem a fiúk is talán túl komolynak, zárkózottnak találnak, csak nem tudják kifejezni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!