Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Azok a férfiak, akik hirdetik,...

Azok a férfiak, akik hirdetik, hogy a nőkre nem kell vakolat, láttak már nőt smink nélkül?

Figyelt kérdés

Idézek egy válaszoló után szabadon, az a nő, amelyiknek natúr smink és előnyös ruhák kellenek, hogy szép legyen, az valójában nem szép.

Közben meg fogalmuk sincs, mit húznak le épp.

Ahogy egy férfi elképzel egy nőt smink nélkül:

[link]

Ahogy egy smink nélküli nő valóban kinéz:

[link]

És most még egy átlag feletti példát hoztam fel.

Holott linkelhettem volna ilyet is:

[link]

Mert sajnos nem mindegyikünk olyan szerencsés, hogy smink nélkül szép a bőre, vagy egyáltalán van szemöldöke/szempillája

De ti, akik erről mit se tudtok, hogy jöttök ahhoz, hogy elítéljetek másokat?

2017. szept. 23. 23:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
90%
Hallod... sokkal tobb a borhibam, mint a linkelt kepen a lanynak. Megse fogom levakolni a kepemet. Nehogy mar el kelljen rejtenem a pofamat. Jogom van hozza, hogy tojjak ra magasbol. Akinek meg nem tetszik, joga van elfordulni. En se cseszegetem, aki sminkel. Regebben sokat hasznaltam, de rajottem, hogy tobbet art. Nem eri meg nekem. Mindenki ugy sminkeljen/ne sminkeljen, ahogy neki jo!
2017. szept. 25. 12:51
 32/33 anonim ***** válasza:

Én már nagyon sokszor keveredtem ilyen jellegű vitába. Sokan, főleg olyan férfiak, akiknek még nem volt tartós kapcsolatuk, mutogattak nekem képeket nőkről, hogy látod milyen szép ez a természetes, smink nélküli nő... És bizony mindegyiken volt natúr smink, csak ezt a férfiak nem veszik észre. Pont azért, mert attól jó egy natúr, vagy nude smink, hogy nem ordít messziről, hogy smink van valakin, csak az veszi észre, aki szokott így sminkelni.

Szerintem mindenki nézzen ki úgy, ahogy jól érzi magát. Nincs semmi bajom azzal, ha valaki smink nélkül érzi jól magát, ahogy azzal sem, ha valaki vastag tetovált szemöldökkel, fél méteres műszempillákkal és hegyes, neonszínű műkörmökkel érzi jól magát. Én a kettő között vagyok valahol, szeretek sminkelni, de visszafogottan. Nem igazán akarok vele elrejteni semmit, csak szeretem kiemelni azt, ami szerintem szép rajtam. Pont olyan ez, mint az öltözködés, ha valakinek szép vékony a dereka, és karcsúsított felsőkkel kiemeli azt, azzal sincs semmi baj. Vagy mondjuk szép, fényes, ápolt hosszú haja van egy nőnek, és kiemeli azt különleges frizurákkal, azon sem háborodik fel talán senki. Én az arcomat szeretem kiemelni, mert szerintem az a legszebb rajtam.

2017. szept. 25. 23:56
 33/33 Horus magnus est válasza:
Igen én láttam már. A páromat. Csak különleges alkalmakkor sminkkel
2017. szept. 26. 04:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!