Azok a férfiak, akik hirdetik, hogy a nőkre nem kell vakolat, láttak már nőt smink nélkül?
Idézek egy válaszoló után szabadon, az a nő, amelyiknek natúr smink és előnyös ruhák kellenek, hogy szép legyen, az valójában nem szép.
Közben meg fogalmuk sincs, mit húznak le épp.
Ahogy egy férfi elképzel egy nőt smink nélkül:
Ahogy egy smink nélküli nő valóban kinéz:
És most még egy átlag feletti példát hoztam fel.
Holott linkelhettem volna ilyet is:
Mert sajnos nem mindegyikünk olyan szerencsés, hogy smink nélkül szép a bőre, vagy egyáltalán van szemöldöke/szempillája
De ti, akik erről mit se tudtok, hogy jöttök ahhoz, hogy elítéljetek másokat?
Keress a neten valodi nokrol kepet akiken nincs smink. Mindket smink mentes kepre photoshoppal raktak ra a borhibakat.
Lehet hogy nem mindenkinek olyan a bore mint egy kisbabanak, de ne gondold ettol nem lehet vonzo. Ha egy ferfi a nadragjaba tesz 2 krumplit meg egy zeller szarat az is ugyan olyan rohejes mint folyton sminkelni.
A második képen lévő csajt reggeltől estig...
Egyébként elég ritka amikor tényleg olyan rossz a helyzet mint a harmadik képen. Ahhoz már komoly bőrbetegség kell, hogy valakinek ennyire sebes/pattanásos legyen az arca smink nélkül.
Bár én nem tudom, hogy a nők bőre pontosan milyen, de férfiként én kb. úgy nézek ki reggel is mint este, azaz jól. Max borotválkoznom kell.
A lányok többsége smink nélkül is szép csak nem kihívó, figyelemfelkeltő és való igaz, hogy a kutya nem veszi észre őket vagy csak jóval kisebb arányban.
Igaz engem amúgy sem zavar az erősebb smink csak tényleg ne az legyen, hogy egy méterről látom az alapozónak a szemcséit mert annyi van rajta.
Mert a lányok nem finganak, és aknésak sem lehetnek. Fotosoppal rakják rájuk a bőrhibákat, te jó ég.
Azért hiszitek, hogy ritka az akneheges nő, mert SMINKELNEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!