Szerintetek mennyi lánynál lenne esélyem?
Figyelt kérdés
Gyakran megnéznek az utcán korombeli lányok és nem tudom eldönteni ,hogy mert tetszem nekik vagy mert hülyén nézek ki
Előre is köszi és lányok véleményére vagyok csak kíváncsi. 21 f
2017. aug. 13. 12:02
12/22 anonim válasza:
Nekem sem vagy az esetem, de egy szakáll szerintem nagyon sokat dobna rajtad. HASZNÁLD A SZAKÁLL-MEDZSIKET!!!
13/22 anonim válasza:
Az első kép után már gondoltam is, hogy azt fogom írni, hogy nagyon jól nézel ki, de aztán ahogy megnéztem a többi képet...az utolsótól szabályosan megijedtem.
15/22 anonim válasza:
Első és harmadik kép jó, a második előnytelen , utolsó ijesztő. Biztos nem azért néznek meg, mert hülyén nézel ki, legalábbis én nem nézek meg egy pasit ezért, maximum ha valami nagyon furcsa külseje van vagy nagyon fura ruhát hord vagy érdekesen , hülyén viselkedik.Ennyiből nem lehet eldönteni, a jó kisugárzás fontosabb (számomra).
16/22 anonim válasza:
Ja és a szakáll tényleg jó lenne!
18/22 anonim válasza:
A legelső jó, a többi ijesztő. A második adagból a második jó
15/l
19/22 anonim válasza:
#15 és #16 vagyok, ezek a képek szerintem már nem rosszak. Biztos lenne esélyed lányoknál.
20/22 anonim válasza:
A legelsőn olyan bamba képet vágsz....
A második és a harmadik dííííjnyerteeeessss!!!!
Az utolsóról a véleményem: Légy szíves, nagyon kérlek, ne nyírd magad többet kopaszra! Nem passzol hozzád.
A második(a kommentben küldött)"képadagod" közül pedsig mind a kettő naggggyon jó lett!
Üdv.: Alyna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!