Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, egy rövid véleményt a...

Lányok, egy rövid véleményt a testemről?

Figyelt kérdés

...csupán a kíváncsiság kedvéért. Egy pár éve edzek, ugyan kisebb nagyobb megszakításokkal és szeretném tudni mi a véleményetek egy ilyen külsőről :)

[link]

[link]

[link]

2017. júl. 29. 22:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ilyen magazincsávó vagy

(nekem mondjuk sok, de ez csak egy az ezerből :D)

2017. aug. 11. 15:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy nem felfújt izmok.

Gratulálok.

2017. aug. 12. 16:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy lapos a melled. Több fekvenyomást és akkor jó lesz.
2017. szept. 3. 19:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha pár éve edzel, akkor valamit nagyon nem jól csinálsz. Azt nem írtad pontosan hogy hány éve, de ettől sokkal jobban kellene kinézned. Lehet rossz az edzésterved, és emiatt nem fejlődsz.
2017. szept. 14. 08:47
 15/17 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, igen ellehetne érni kicsivel jobb fizikumot is ennyi idő alatt, én is hanyagolom néha az edzést és kaját is...de hogy sokkal sokkal jobbban kellene kinéznem ebben nem értek egyet. Minenki más szintről indul és mindenki más genetikával rendelkezik. Ezért mindenkinek saját magához kéne viszonyítania a fejlődését és nem másokhoz... :) (tudom hogy sok gyerek van az interneten akik nemtudom hány hónap alatt mennyi izmot felszedtek de mind tudjuk hogy mitől szedték azt fel :))

És az előző válaszolóknak köszönöm a véleményeit :)

2017. szept. 14. 10:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Szuper :)
2017. szept. 14. 10:49
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért emelted ki a kérdést, még nem sikerült meggyőzni a hozzászólóknak, hogy jól nézel ki?

Akkor írom én is, ha még +1 vélemény számít: nagyon jól nézel ki.

A kezedbe beleszerettem bár tudom, nem az most itt a lényeg, de nagyon tetszenek a szép kezek :D

2017. szept. 27. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!