Lányok, egy rövid véleményt a testemrol?
Figyelt kérdés
kb. fel eve kezdtem el tornazni szoval tudom hogy nem tökéletes csak kivancsi vagyok masok velemenyere.
Légyszi irjatok kort is.
2014. márc. 20. 13:19
1/41 anonim válasza:
Ennyi alapján jól nézel ki, nem túl izmos, de tök jó széles a vállad, nekem az nagyon bejön (bár lehet hogy az inkább alkati adottság, fene tudja). "túlöregahhozhogymegmondjamennyi"N
2/41 anonim válasza:
Nekem tetszik, nem ragaszkodnék még több izomhoz, így jó, ahogy van. Persze a lényeg az, hogy te mennyire vagy vele elégedett, mi a célod.
4/41 anonim válasza:
Szerintem pont jó, ennél izmosabb ne legyél.
24N
5/41 anonim válasza:
Szerintem pont jó, én a helyedben tartanám ezt a szintét. :D
6/41 anonim válasza:
Szerintem is jó, nem kell több izom! Nekem tetszik!
25/L
7/41 anonim válasza:
Nem rossz, bar nekem egy kicsit sovany vagy :)
8/41 anonim válasza:
Jól nézel ki. Nekem is kicsit sovány vagy, de ez igazából csak ízlés kérdése.. téged sem rugdosnálak ki az ágyamból. :D
23N
9/41 anonim válasza:
Még sokat kell izmosodnod.
Hajrá.
10/41 anonim válasza:
Számomra ez a tökéletes alkat. Vékony, enyhén izmos. Meg neked az alap testalkatoddal is mázlid van, mert tényleg jók az arányaid. 18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!