Lányok, egy rövid véleményt a testemről?
Figyelt kérdés
...csupán a kíváncsiság kedvéért. Egy pár éve edzek, ugyan kisebb nagyobb megszakításokkal és szeretném tudni mi a véleményetek egy ilyen külsőről :)
2017. júl. 29. 22:58
1/17 anonim válasza:
Szerintem ez már bőven jó :) Ha még a személyiséged is megnyerő, biztos sok ember szeretne majd a barátod lenni a jövőben (is) :D Sok sikert a továbbiakban!
2/17 anonim válasza:
Nagyon jol nezel ki,de nyar van,lehetnel barnabb picit ugy meg jobb lenne :DD 21/L
5/17 anonim válasza:
Egész alakos nincs? Nekem úgy tűnik mintha csak vállra gyúrnál.
6/17 anonim válasza:
Igen, kedves előző, mert a kockahasát, a mellizmát, a tricepszét meg a bicepszét az biztos csak a szél hordta össze.
Nézz már körül :D
Jó ez a felsőtest, de ha az alsótested sem hagyod punnyadni, akkor mégjobb.
Gondolom te sem akarod kihagyni a lábnapokat, mint azok az emberek, akik a lábizom fogalmát még csak nem is ismerik, és csirkelábuk van, emellett predátor felsőtestük.
7/17 Sunshinedoll válasza:
Nekem tetszik, ha a lábad is jó hozzá, akkor ok. Ha a lábad nem jó hozzá, akkor nem ok. Nekem a láb fontosabb, bocsi, ki nem állhatom a girnyó lábakat :D
8/17 anonim válasza:
Hát nehéz megszólalni :D impozáns látványt nyujtasz, az biztos :')
10/17 anonim válasza:
Azt a nacit lejebb is huzhatnád (csak viccelek) nagyon jó vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!