Milyennek találod a 2010es év magyar modelljét? +kép
2010. máj. 23. 04:14
11/16 maundrel válasza:
nagyon szép, tehetséges modell. a 09:18-es válaszolóról meg szálljatok le. Már miért kellene feltenni magáról képet? Akinek van egy kis esze az nem tesz fel magáról képet (ide). Örüljetek neki hogy elégedett magával, ez ma már nagyon ritka. :)
12/16 anonim válasza:
én nem vagyok elégedett magammal nem vagyok szebb mint ez a csaj a képen de mégis ugygondolom h átlagos... ,le lehet pontozni végülis ha véleményt kérdeztek és én elmondtam a véleményem akkor az biztos rossz válasz. 16l
13/16 anonim válasza:
sztem is csinos, de az arca átlagos
14/16 anonim válasza:
istenem, ha vki esetleg csúnyácska, akk másra már nem is mondhatja, h átlagos?? akk már rajta kívül mindenkit gyönyörűnek kell látnia? persze nem azt mondom, h az a válaszoló csúnyácska, akiről képet akartok, ez csak egy példa.
15/16 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszik. Sokkal szebb lányok járkálnak az utcán, mint ahogy egy előbbi válaszoló is mondta.
A feje tök átlagos, testre meg túl vékony. Ennyi.
Fiú vagyok amúgy.
16/16 anonim válasza:
Jah és az ilyen sovány lányok után nem is nézek az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!