Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tesztek azért, hogy...

Mit tesztek azért, hogy MINDIG (! ) jól nézzetek ki (ápoltan, divatosan, haj, bőr stb. )? Külső, öltözködés?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tegnap 15:27 vagyok. Na, akkor érted gondolom Te is, hogy miről beszélek :D

Nagyon elgondolkodtatott a kérdésed amúgy. Akárhogy is variáltam a dolgokat az lett az eredmény, hogy beszerzek egy tartós szemöldökfestéket, ha valamikor sikerül eljutnom fodrászhoz vágatok valami olyan frizurát, ami nem igényel nagy foglalkozást. Mondjuk a mostani sem túl bonyolult, mert csak összefogom egy hajgumival és kész is:D. Bár most sem hordok kinyúlt férfipólót mrg ilyesmi, de nyárra beszerzek egy-két jó kis sortot( persze csak, ha lefogyok addigra:P) és van egy pár jó újjatlan felsőm.

Te hogy csinálod? Nálad is ennyire káosz van a kinézeteddel kapcsolatban, mint nekem?

2010. máj. 22. 14:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát igen! 1 éves a kisfiam, 1 év alatt 1x voltam fodrásznál.:( KB. + 10 kg van rajtam. Semmire nincs időm, azaz főleg magamra. Ruhák azok rendben, néha veszek magamnak valamit. De egyébként teljesen le vagyok robbanva, azaz a kinézetem. Ezért tudakozódok. Persze fürdés meg ilyesmi az természetes, de néha este már arra nincs erőm, hogy bekenjem az arcom. Na meg a fogyás! Az még kikészít!!!
2010. máj. 22. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!