Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen az arcom? Minden...

Milyen az arcom? Minden választ szívesen fogadok. Linket találtok lent!

Figyelt kérdés

Itt van :)

[link]

2010. máj. 20. 10:56
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Utolsó: 175/67 vagyok, átlagos, de van egy pici pocim :D

A szemöldökszedést én is unom már, nemsokára tetováltatni fogom, de nem egy vékony csík lesz, mert az nem szép. Csak ki lesz egy picit egészítve a sajátom :)

2010. máj. 20. 13:55
 22/32 anonim ***** válasza:
Világosabb hajszín jobban álna, és valami natúr smink jobban mutatna, bár ez se rossz. Am jól nézel ki de legyél mosolygósabb :)
2010. máj. 20. 15:18
 23/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2010. máj. 20. 16:24
 24/32 anonim ***** válasza:
Szia, szép vagy, de szerintem ne tetováltass szemöldököt, mert az még komorabbá tenné az arcod. Maradj természetes, mert így vagy szép, ahogy vagy.
2010. máj. 20. 16:56
 25/32 anonim ***** válasza:

A szemed nagyon szép és a sminked is tetszik. A szemöldököd az én ízlésemnek egy kicsit vékony és a mosoly is hiányzik. Egyetértek h érdemes lenne benézned a fodrászhoz egy kicsit levágatni belőle meg ritkíttatni, esetleg vágathatnál magadnak oldalfrufrut:

[link]

2010. máj. 20. 17:59
 26/32 anonim ***** válasza:
Szerintem az arcod szép, de a szemöldököd szerintem is túl vékony. Nem tudom milyen alapozót használsz de az arcod sokkal barnább, mint a nyakad, és elég maszk szerű
2010. máj. 20. 18:55
 27/32 A kérdező kommentje:

Nektek is köszönöm! :D

Igen, egy kicsit sok volt a púder az arcomon, egyébként elég fehér bőrű vagyok :)

2010. máj. 20. 19:20
 28/32 A kérdező kommentje:
A Hillary Duff-os oldalfrufru nem rossz, nekem is megfordult a fejemben! :)
2010. máj. 20. 19:28
 29/32 anonim ***** válasza:
Am a szemöldökkel kapcsolatban, a világosabb és nem tetovált szemöldök széppé teszi a tekintetet :) ezért azt javaslom, inkább csak igazítsd a szemöldököd, natúran szebb :)
2010. máj. 20. 20:20
 30/32 A kérdező kommentje:

Szia.

Szerintem nagyon szexi a tekinteted. Nagyon szép szemeid vannak :) Olyan titokzatosnak, zárkózottnak tűnsz, kicsit "boszorkányos" az arcod, de abszolút jó értelemben! :D

Szép vagy, nem vagy tucatnő, van Benned valami különleges.

24/F

2010. máj. 22. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!