Szívesen pózolnék az amerikai Playboy magazinban. Lent a többi. Mit gondoltok erről?
Szóval álmaid netovábbja, hogy a vén Heffner kitartott ribije legyél, akinek ország-világ csodálhatja a bájait, és hírhedten vad orgiákon adja kölcsön az öreg fűnek-fának, baráti alapon...
Nagyon kislány vagy te ehhez, az amerikai playboy címlapját meg nem ilyen nagyravágyó magyar kislányoknak tartják fenn.
Azt azért még megkérdezném, hogy különben miből fogod kifizetni a mellplasztikát, miből utazol ki az USA-ba, miből fogsz lakbért fizetni, enni, rezsit fizetni, és hogy képzelted, milyen út vezet el a névtelen senkitől a playboy címlapig és a Heffner-villáig?
Tudod, egyetlen értelmes gondolatod, hogy nem beszélsz erről senkinek....
De ha feltett szándékod, hogy playboynyusziként éld az életed, akkor vértezd fel magad, mert aki a testéből él, heverőkön és térdelve szerzi a szerződéseit, és ezen kívül nem ért semmihez, az akkor is k.va ha egyébként te egy másik szót használsz erre.
Sok sikert!
Először inkább itthon próbálkozz, csináltass képeket, hogy legyen referenciád.Aztán menj ki.
Amugy én megértelek, hogy nem akarsz ebben a retekországban élni, amint tudok, én is huzok el innen, csak én itt maradok Eu-ban.
az eddigi válaszok nagyon jók
de ez nem úgy van, hogy fogod magad és kimész, mivel maximum 3 hónapot maradhatsz, leginkább turista címszó alatt, nem kapod meg csak úgy az állampolgárságot, ez nem igazán úgy működik, ahogyan elképzelted
tanulással többet érsz el, mint azzal hogy luxusk.rv@ legyél. mert azok azok. Biztos büszkék lesznek rád a szüleid.
Amúgy értem én, én is vágytam arra hogy kimenjek Los Angelesbe meg ilyenek......7 évesen.
"tanulással többet érsz el, mint azzal hogy luxusk.rv@ legyél. "
Dehogy ér el többet, mégis mit érne el? Egy lenne a több tizezer egyetemistából, na bumm. Manapság diplomások pucolják a wc-t, sz*rt se ér az egész.
Nem azt mondom, hogy legyen k*rva, de itthon semmit sem lehet elérni, maximum akkor, ha csalsz, lopsz, és ott gázolsz át másokon, ahol csak tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!