Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg olyan borzalmas 160...

Tényleg olyan borzalmas 160 centi magasságban?

Figyelt kérdés

Én eddig tökéletesen megvoltam magammal elégedve és még a fejemben sem fordult meg a magasság problémája. Eddig mindenki aki ismer azt mondta rám, hogy milyen főnőkös stilúsom van és megjelenésem, de már egy jó ideje vagyok a gyakori- n és itt szinte naponta látok olyan kérdést, hogy " szerintetek milyen a magasságom ? " , " túl kicsi vagyok ? "

És akkor olyan válaszok, hogy " Nyugi, én szeretem a pici lányokat, mert olyan törékenyek !"

Ez kicsit nevetséges, rám még senki sem mondta, hogy törékeny lennék, sőt....nektek mi a véleményetek ?

Amúgy lány vagyok, 15 éves !

2010. máj. 19. 17:17
1 2
 11/13 anonim válasza:
megvannak a maga elönyei, pl nem szédülsz el a magasba!
2010. máj. 20. 05:29
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
Én 158 cm vagyok, kevés olyan dolog van magamon, amivel maximálisan elégedett lennék, de a magasságomat mindig is szerettem. Eleve azért is jó, mert egyértelműen a legkisebb rruhaméret kell, míg egy 170 cm-s nőnél -hiába vékony- mindig megy a dilemma, hogy s-es, m-es, vagy talán l-es a megfelelő méret... Amúgy meg igen, szerintem is sokkal nőiesebb egy kisebb termet mint egy nagyobb.
2010. máj. 22. 10:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó

170 cm egyáltalán nem magas.

Amúgy szerintem az a fontos, hogy a magassághoz arányos alkat párosuljon, és onnan már nem lehet gond. :-)

2010. máj. 24. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!