Ma leszedtem a zselés műkörmöm mert levegős volt és jött fel. De borzalmas állapotba van a körmöm, mit tegyek?
Ha gyenge a körmöd ne polírozd!!!
Szedj le róla minden lakkot és mindent.
Egy-másfél hét alatt rendbe jön.
Én régen holt tengeri ásványos kézkrémmel kentem, naponta vagy 10szer.
Vegyél egy jó kézkrémet (valamit, ami körömre is jó pl. kalciumos de ne legyen híg az állaga). Én valami drágábbat vennék, úgyis nagyon sokáig elég lesz most.
Azzal kenegesd a körmeidet ahányszor csak tudod egy nap.
Este bekenheted körömolajjal is majd ha az jól beszívódott már akkor krémmel is masszírozd át.
Nekem besárgult és felpuhult, nagyon undorító volt de ez helyretette gyorsan.
Én amikpr ugyanígy leszedtem a műkörmöm, mindig kicsire levágtam a körmeim, aztán lelakkoztam vitaminos átlátszóval..és hogy ne látszódjon, hogy csúnya..befestettem színesre..Ezt csináltam kb 2 hónapig, amíg le nem nőtt az egész. De annyira megszerettem a színes körmöket, hogy most is mindig színesre kilakkozom :)
De fontos, hogy mielőtt kilakkozod színessel, alá kenjél átlátszó, mert különben az erős színek elszínezik a kömöd.
De fontos, hogy mielőtt
Bocsi lemaradt a vége.
Na szóval fontos, hogy mielőtt lelakkozod színessel a körmöd, kend be átlátszó lakkal is, mert az erős színek elszínezhetik a körmöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!