Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ma leszedtem a zselés műkörmöm...

Ma leszedtem a zselés műkörmöm mert levegős volt és jött fel. De borzalmas állapotba van a körmöm, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rétegenként jön fel és fehér foltos.A fehér része is nagyon gyenge.
2010. ápr. 30. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Nesze neked műköröm.
2010. ápr. 30. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
nekem már 5 éve van műkörmöm...1 hét alatt rendbe jön nagyjából,addig kenj rá valami körömerősítőt és lehet hogy egy képzettebb műkörmös sem ártana(:
2010. ápr. 30. 20:57
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos választ :)
2010. ápr. 30. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
hát én egyszerűen csak lepolíroztam azzal a kis polírozószivaccsal, lelakkoztam átlátszóval és kész. teljesen normálisan nézett ki, pedig az enyém is borzalmasan szörnyű volt, mikor leszedtem a műkörmöt. vegyél rossmannban lehet kapni körömpolírozó szivacsot, vagy ha nem szivacs akkor meg úgynézki mint egy reszelő, csak 4 színes vége van. azzal teljesen rendbe lehet hozni.
2010. máj. 1. 00:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha gyenge a körmöd ne polírozd!!!

Szedj le róla minden lakkot és mindent.

Egy-másfél hét alatt rendbe jön.

Én régen holt tengeri ásványos kézkrémmel kentem, naponta vagy 10szer.

Vegyél egy jó kézkrémet (valamit, ami körömre is jó pl. kalciumos de ne legyen híg az állaga). Én valami drágábbat vennék, úgyis nagyon sokáig elég lesz most.

Azzal kenegesd a körmeidet ahányszor csak tudod egy nap.

Este bekenheted körömolajjal is majd ha az jól beszívódott már akkor krémmel is masszírozd át.

Nekem besárgult és felpuhult, nagyon undorító volt de ez helyretette gyorsan.

2010. máj. 1. 01:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
hát igen, nem szabad lefeszegetni, mert akkor így jársz... ez nem a műköröm hibája. ha legközelebb le akarod szedni, akkor durva papírreszelővel reszeld a felületét, de ne körömig, hanem hagyj rajta egy hártyányit, és az majd lenő... addig meg lakkozod. még mindig szebb így, mintha lerongyolod a saját körmöd.
2010. máj. 1. 07:59
 7/10 anonim ***** válasza:
nyugodtan polírozhatod is. nemlesz semmi baja
2010. máj. 1. 11:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok(: köszönöm a válaszokat
2010. máj. 3. 17:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Én amikpr ugyanígy leszedtem a műkörmöm, mindig kicsire levágtam a körmeim, aztán lelakkoztam vitaminos átlátszóval..és hogy ne látszódjon, hogy csúnya..befestettem színesre..Ezt csináltam kb 2 hónapig, amíg le nem nőtt az egész. De annyira megszerettem a színes körmöket, hogy most is mindig színesre kilakkozom :)

De fontos, hogy mielőtt kilakkozod színessel, alá kenjél átlátszó, mert különben az erős színek elszínezik a kömöd.

De fontos, hogy mielőtt

2010. máj. 4. 21:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Bocsi lemaradt a vége.

Na szóval fontos, hogy mielőtt lelakkozod színessel a körmöd, kend be átlátszó lakkal is, mert az erős színek elszínezhetik a körmöd.

2010. máj. 4. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!