Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tetszik-e, ha a hosszú hajat...

Tetszik-e, ha a hosszú hajat előre hozzák? Borzalmas? Vagy jól áll?

Figyelt kérdés

Enyhén hullámos hajam van, olyasmi mint Selena Gomez-nak és a hátam közepéig ér. Nekem tetszik ha előre hozom a hajam úgy, hogy mindkét oldalt a mellkasomra hullik, de anyum szerint borzalmas, hogy hogyan áll... Pedig akár mennyire nézem a tükörbe és próbálom megnézni, mi olyan borzalmas benne csak nem találom a hibát... Anyumnak az a baja vele, hogy előre van hozva... De én más véleményére is kíváncsi volnék...

[link]

[link]

2011. márc. 9. 13:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Arcformától is függ
2011. márc. 9. 14:01
 2/16 A kérdező kommentje:
óvális fejem van oldalfrufruval
2011. márc. 9. 14:02
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik
2011. márc. 9. 14:10
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ha előre van hozva. Mi olyan borzalmas benne? Egyébként is a hosszú hajat szinte mindenki úgy hordja.
2011. márc. 9. 14:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem magától is előre jön, nem kell azt előre hozni...
2011. márc. 9. 14:16
 6/16 A kérdező kommentje:
én is szeretem, nekem is előre jön, csak anyum mondja hogy soha az életbe ne hozzam előre,mert úgy nézek ki mint egy hobo... pedig nem... én legalább is akár mennyire nézem jól áll...
2011. márc. 9. 14:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha tetszik akkor mi itt a probléma? Az a lényeg, hogy neked tetszen. Amúgy szerintem is tök jó így. :)
2011. márc. 9. 14:24
 8/16 anonim ***** válasza:
nem teszel fel képet, hogy konkrétan rólad tudjunk véleményt mondani, h neked hogy áll?
2011. márc. 9. 14:26
 9/16 •ß• ***** válasza:
100%

Nekem meg pont hogy hátra rakva nem tetszik :D

Úgy szép ha elöl van,mondjuk nem az egész,egy kicsi azért legyen hátul is :)

2011. márc. 9. 14:31
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát igen úgy lenne a jó, hogy ha kiraknék képet, ezt tudom, csak nem szeretném, ha a képem valahol máshol díszelegne, vagy éppen valaki felismerne OO
2011. márc. 9. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!