Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tetszik-e, ha a hosszú hajat...

Tetszik-e, ha a hosszú hajat előre hozzák? Borzalmas? Vagy jól áll?

Figyelt kérdés

Enyhén hullámos hajam van, olyasmi mint Selena Gomez-nak és a hátam közepéig ér. Nekem tetszik ha előre hozom a hajam úgy, hogy mindkét oldalt a mellkasomra hullik, de anyum szerint borzalmas, hogy hogyan áll... Pedig akár mennyire nézem a tükörbe és próbálom megnézni, mi olyan borzalmas benne csak nem találom a hibát... Anyumnak az a baja vele, hogy előre van hozva... De én más véleményére is kíváncsi volnék...

[link]

[link]

2011. márc. 9. 13:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nagyon tetszik az ilyen haj..szoktam csinálni magamnak ilyet és jól áll rajtam :)
2011. márc. 9. 14:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ritka az, hogy valaki úgy hordja, hogy az egész hátul van. Nekem úgy nem is tetszik. Sokkal szebb, ha elől is van.
2011. márc. 9. 15:08
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
A második képen nagyon szar a haja, de ha úgy hordod, mint az első képen, az szerintem nagyon jól néz ki :) nem gáz, csak maradjon természetes.
2011. márc. 9. 15:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezek az anyukák :D az enyém azt szokta mondani, hogy olyan vagyok vele, mint szűz mária -.-''
2011. márc. 9. 18:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Láttad A kör/Ringu című filmet? Na, ott valóban "előre hozzák" a lány hosszú haját, de az általad linkelt képen nem látni semmi furcsát.

[link]

2011. márc. 11. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát ha nincs megtépve a hajad eléggé, akkor tényleg hülyén nézhet ki. xD Amúgy meg anyud előtt söpörd hátra, amikor meg nem látja, nem fáj neki, és meg van oldva. :D Nekem pl hülyén áll, ha nem lóg a vállamon, de mivel van pár rövidebb tincsem, előrejön az magától is. :D
2011. márc. 11. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!