Tényleg olyan borzalmas 160 centi magasságban?
Én eddig tökéletesen megvoltam magammal elégedve és még a fejemben sem fordult meg a magasság problémája. Eddig mindenki aki ismer azt mondta rám, hogy milyen főnőkös stilúsom van és megjelenésem, de már egy jó ideje vagyok a gyakori- n és itt szinte naponta látok olyan kérdést, hogy " szerintetek milyen a magasságom ? " , " túl kicsi vagyok ? "
És akkor olyan válaszok, hogy " Nyugi, én szeretem a pici lányokat, mert olyan törékenyek !"
Ez kicsit nevetséges, rám még senki sem mondta, hogy törékeny lennék, sőt....nektek mi a véleményetek ?
Amúgy lány vagyok, 15 éves !
én nem érzem úgy, hogy alacsony lennék szerintem átlag
hát én sem vagyok az a törékeny típus 50 kg vagyok és nem az a magassarkús ...
és éppen fogyózom
16L
Fiúknál sem hinném, hogy gáz
Miért kell minden gáz legyen, ami más ? :-)
Csak egy ötlet
Én 165 centi vagyok és miskolci.
Ha itt mászkálok szinte az összes csajszi kisebb tőlem de már engem ez a magasság zavar emiatt:S
Szóval a 160 szerintem nem kicsi. Nagyon sokan 160 körül vannak, sőt alatta is :)
13/L
Jesszus, ne viccelj már!!!:) Szerintem az alacsony csajok sokkal nőiesebbek mint a magasak:) Mondjuk én is 160 cm vagyok és a múlt héten lettem 16 :) De még lehet növésben vagyunk - én alapból későn érő típus vagyok..:)
De a magasságodon ne problémázz, semmi gond nincs vele. Ha arányos vagy hozzá, akkor szexi :))
160 cm és 45 kg vagyok.
Valóban kicsi és törékeny. Na persze ezt soha nem hangoztatom azért kiállok a magam igazáért.
egyáltalán nem borzalmas:D
én 168 cm vagyok és 14 éves..néha jobb ha kicsi vagy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!