Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg olyan borzalmas 160...

Tényleg olyan borzalmas 160 centi magasságban?

Figyelt kérdés

Én eddig tökéletesen megvoltam magammal elégedve és még a fejemben sem fordult meg a magasság problémája. Eddig mindenki aki ismer azt mondta rám, hogy milyen főnőkös stilúsom van és megjelenésem, de már egy jó ideje vagyok a gyakori- n és itt szinte naponta látok olyan kérdést, hogy " szerintetek milyen a magasságom ? " , " túl kicsi vagyok ? "

És akkor olyan válaszok, hogy " Nyugi, én szeretem a pici lányokat, mert olyan törékenyek !"

Ez kicsit nevetséges, rám még senki sem mondta, hogy törékeny lennék, sőt....nektek mi a véleményetek ?

Amúgy lány vagyok, 15 éves !

2010. máj. 19. 17:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én is 160 cm vagyok és hát ez bizony alacsony. pláne ha kis súly tartozik hozzá, akkor tényleg törékeny is :)
2010. máj. 19. 17:25
 2/13 anonim ***** válasza:

én nem érzem úgy, hogy alacsony lennék szerintem átlag

hát én sem vagyok az a törékeny típus 50 kg vagyok és nem az a magassarkús ...

és éppen fogyózom

16L

2010. máj. 19. 17:34
 3/13 anonim ***** válasza:
hát alacsony vagy, de nem értem,h. ez most miért kezdett el zavarni téged, csak azért, mert másokat zavar. nem nagy ügy. akkor lenne gáz, ha fiú lennél.
2010. máj. 19. 17:37
 4/13 A kérdező kommentje:

Fiúknál sem hinném, hogy gáz

Miért kell minden gáz legyen, ami más ? :-)

Csak egy ötlet

2010. máj. 19. 17:39
 5/13 anonim ***** válasza:
szerintem középmezőny, nőhetsz még egy pár centit.
2010. máj. 19. 17:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Én 165 centi vagyok és miskolci.

Ha itt mászkálok szinte az összes csajszi kisebb tőlem de már engem ez a magasság zavar emiatt:S

Szóval a 160 szerintem nem kicsi. Nagyon sokan 160 körül vannak, sőt alatta is :)

13/L

2010. máj. 19. 19:22
 7/13 anonim ***** válasza:

én 152 cm vagyok.. :/

14/L

2010. máj. 19. 20:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, ne viccelj már!!!:) Szerintem az alacsony csajok sokkal nőiesebbek mint a magasak:) Mondjuk én is 160 cm vagyok és a múlt héten lettem 16 :) De még lehet növésben vagyunk - én alapból későn érő típus vagyok..:)

De a magasságodon ne problémázz, semmi gond nincs vele. Ha arányos vagy hozzá, akkor szexi :))

2010. máj. 19. 21:00
 9/13 anonim ***** válasza:

160 cm és 45 kg vagyok.

Valóban kicsi és törékeny. Na persze ezt soha nem hangoztatom azért kiállok a magam igazáért.

2010. máj. 19. 21:02
 10/13 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem borzalmas:D

én 168 cm vagyok és 14 éves..néha jobb ha kicsi vagy:D

2010. máj. 19. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!