Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Belevágtam a saját hajamba,...

Belevágtam a saját hajamba, és most borzalmas. Mással is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Nagy felindulásból úgy éreztem nulla tapasztalattal majd én magamnak kreálok egy egyszerű fufrut:D nem hogy egyszerű nem lett de még nagyon sziszetrikus sem mert idegességemben azt a részt is levágtam ami már nem a fufru része lett volna:D

Most mint egy indián fejpánttal próbálom álcázni a művemet, de nagyon bánt majdnem derékig érő hajam van és eddig jól is nézett ki legalábbis jobban mint most, nem tudom mit hittem:( most elég szomorú vagyok, jó lenne elmenni fodrászhoz csak azt nem tudom mit tudna kihozni belőle:D

[link]

ez nagyon teszik és ha nem vágtam volna bele lehetne is ilyen:( most úgy érzem ricinuson kell élnem xD

Arra lennék kíváncsi más rontotta e már el a saját haját, és menthető e volt a helyzet:D

Köszike, egy igen borzalmas hajú fodrásznak nem való lány:)

2011. febr. 14. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:

egyszer 3 évesen rágót raktam a hajamba és le kelet vágni:S

aztán 12 évesen levágtam a fufrum annyira nem lett szar de nem tetszett... hát volt itthon hajpánt aztán kb 3 hónapig abba jártam és megnőtt elmentünk fodrászhoz és megcsinálta normálisra:D őőő asszem enyihXD am szép lett vna :D*.*

2011. febr. 14. 17:38
 2/6 A kérdező kommentje:
az a vicces hogy sajnos nekem nem ez az első eset nem tudom lehetne már tanulnom a hibámból:D mert most gőzöm sincs mit csináljak :D áhhh pont valentin napon de hülye vagyok istenem:D
2011. febr. 14. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nem lehetséges, hogy csak neked tűnik "túl soknak" a frufrurész amit vágtál. Egy fodrász még lehet, hogy rendbe tudná hozni. Tudsz esetleg képet linkelni? Lehet, hogy nem is olyan szörnyű, és egészen jól áll. Én valahogy soha nem voltam elégedett a frufrummal. Aztán közölte velem egy fodrász, hogy azért nem mert túl kevés haj van benne. Megcsinálta és láss csodát azóta tök jól lett a frufrum.
2011. febr. 14. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem köldökig érő,természetesen göndör hajam volt.Nagyon szép volt de egyszer gondoltam egyet h rövid tépett hajat akarok,és levágtam magamnak vállig érőre, és még fufrumat is levágtam.Nem is kell mondanom h borzalmas lett.Szörnyen érzem most magam,mert azóta semmit nem nőtt.Nagyon csúnya vagyok vele.Ez sajnos nem menthető helyzet:( De most teljes erőmmel azon vagyok hogy újra olyan hosszú legyen mint régen :DDNeked azért nem ilyen vészes a helyzet,hamar vissza fog nőni:)
2011. febr. 14. 18:42
 5/6 •ß• ***** válasza:

Kb. 10 évesen én is belevágtam a hajamba,frufrut is alkottam,plusz a hosszából is vágtam ami nagyon aszimmetrikus lett...egyik oldalon hosszabb volt,meg voltak kiálló rövidebb részek..gondolhatjátok milyen szörnyű volt...(anyám jól le is cseszett akkor:D) aztán elvitt fodrászhoz aki rendbe tudta hozni,viszont kb. nyakig érőre le kellett vágni (előtte kb. hátközépig ért).

Ott helyben elbőgtem magam a fodrásznál,még utána is rengeteget sírtam,hónapokig sapkában meg kapucniban voltam,még suliban se voltam hajlandó levenni :( :D

Azóta eszembe nem jutott hogy hozzá nyúljak a hajamhoz,de még a fodrászt is gondosan megválogatom azóta :D

2011. febr. 14. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:

de aranyos:) birom, hogy azért kineveted magad:) még ha jól el is rontottad:)

nekem max más vágta a hajam aki nem fodrász:D...nemvolt se rossz..se jó:D...de inkább se jó:D:D:D...fodrászhoz is ugy megyek hogy lefogom a hajam felét hogy azt békén lehet hagyni:) különben mániájuk megritkítani annyira h nemigaz..mer h tul sok a hajam:Dez mióta baj?:D:/

22L

2011. febr. 18. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!