Belevágtam a saját hajamba, és most borzalmas. Mással is volt már ilyen?
Nagy felindulásból úgy éreztem nulla tapasztalattal majd én magamnak kreálok egy egyszerű fufrut:D nem hogy egyszerű nem lett de még nagyon sziszetrikus sem mert idegességemben azt a részt is levágtam ami már nem a fufru része lett volna:D
Most mint egy indián fejpánttal próbálom álcázni a művemet, de nagyon bánt majdnem derékig érő hajam van és eddig jól is nézett ki legalábbis jobban mint most, nem tudom mit hittem:( most elég szomorú vagyok, jó lenne elmenni fodrászhoz csak azt nem tudom mit tudna kihozni belőle:D
ez nagyon teszik és ha nem vágtam volna bele lehetne is ilyen:( most úgy érzem ricinuson kell élnem xD
Arra lennék kíváncsi más rontotta e már el a saját haját, és menthető e volt a helyzet:D
Köszike, egy igen borzalmas hajú fodrásznak nem való lány:)
egyszer 3 évesen rágót raktam a hajamba és le kelet vágni:S
aztán 12 évesen levágtam a fufrum annyira nem lett szar de nem tetszett... hát volt itthon hajpánt aztán kb 3 hónapig abba jártam és megnőtt elmentünk fodrászhoz és megcsinálta normálisra:D őőő asszem enyihXD am szép lett vna :D*.*
Kb. 10 évesen én is belevágtam a hajamba,frufrut is alkottam,plusz a hosszából is vágtam ami nagyon aszimmetrikus lett...egyik oldalon hosszabb volt,meg voltak kiálló rövidebb részek..gondolhatjátok milyen szörnyű volt...(anyám jól le is cseszett akkor:D) aztán elvitt fodrászhoz aki rendbe tudta hozni,viszont kb. nyakig érőre le kellett vágni (előtte kb. hátközépig ért).
Ott helyben elbőgtem magam a fodrásznál,még utána is rengeteget sírtam,hónapokig sapkában meg kapucniban voltam,még suliban se voltam hajlandó levenni :( :D
Azóta eszembe nem jutott hogy hozzá nyúljak a hajamhoz,de még a fodrászt is gondosan megválogatom azóta :D
de aranyos:) birom, hogy azért kineveted magad:) még ha jól el is rontottad:)
nekem max más vágta a hajam aki nem fodrász:D...nemvolt se rossz..se jó:D...de inkább se jó:D:D:D...fodrászhoz is ugy megyek hogy lefogom a hajam felét hogy azt békén lehet hagyni:) különben mániájuk megritkítani annyira h nemigaz..mer h tul sok a hajam:Dez mióta baj?:D:/
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!