Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ballagásomon...

Szerintetek ballagásomon milyen legyen a hajam és a sminkem?

Figyelt kérdés

8.ból ballagok.

Gondoltam arra hogy kivasalom a hajam arra napra. Vagy begöndörítem.

A sminknél nem nagyon szeretnék feltűnőt.

Tippek?

2017. jún. 4. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem csak szempillaspirál volt smink gyanánt

a hajam akkor frufrus volt és csak összefogtam hátul

nem keritettem nagy feneket neki, mondjuk nekem reggel vágni kellett a hajam, mert előző nap a fodrász jól elcseszte... a vasalás göndörítés belefér, amelyik tetszik. :D

2017. jún. 5. 08:03
 2/2 anonim ***** válasza:
8.-ban nem volt még rajtam semmi, de idén ballagtam középiskolából. Volt rajtam korrektor, alapozó, sötétbarna és nude szemceruza, szempillaspirál és egy kis kontúr, highlighter. Korrektor, BB krém/alapozó, púder igazából rajtad múlik, hogy milyen a bőröd. Ha szép, egyenletes, hibátlan, akkor akár el is hagyható, bár szerintem egy kis vékony réteg BB krém, ami picit egységesíti a bőrt senkinek nem árt illetve a púdertől nem fog fényleni, csillogni a bőröd, ami mondjuk a képeken jobban néz ki. Szempillaspirál, szemceruza, szájfény még szerintem abszolút belefér, de ennél több szerintem nem kell. Ez így még természetes, de azért mégis csinos, szép. A hajad pedig begöndörítheted/ kivasalhatod, amelyik neked jobban áll.:)
2017. jún. 5. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!