Szerintetek gáz ha ballagásomon kozmetikussal csináltatom meg a sminkem?
Figyelt kérdés
nyolcadikos vagyok.most szedetném ki a szemöldököm először meg minden:D nem szoktam magam semmivel festeni tehát nem is tudnám normálisan megcsinálni.szerintetek?2010. máj. 22. 21:55
1/6 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz:)
viszont ha vmit javasolhatnék, h ne pont a ballagásodon csináltass meg mindent magadon, szóval érdemes lenne elmenned próbasminkre előtte vmikor, illetve a szemöldöködet is kiszedetni, mert nehogy ne tetszen az eredmény:)
mert ha mégsem tetszik, akkor lehet még javítani a dolgokon...:)
sok sikert:)
2/6 anonim válasza:
sztem nem gáz:D
énis ugy fogomxD vagyis h elötte elmegyek és megkérem h sminkeljenek ki ballagásra meg h milyet ajánlanak stbxd
15L
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2010. máj. 23. 21:37
5/6 anonim válasza:
Nem gáz,de nem árt egy próba előtte.Nekem nem volt és a lány úgy sminkelt ki,ahogy én is ki tudtam volna magam......
6/6 A kérdező kommentje:
az a baj nincs most pénzem arra h kétszer 3000-t fizessek:( (plusz a haj is)
ahhoz mennék akinél unokatesóm volt és az jól nézett ki.hát reméljük h jólesz:D
2010. máj. 26. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!