Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen hajam, sminkem legyen...

Milyen hajam, sminkem legyen a szalagavaton?

Figyelt kérdés
A sminkre is johetnek jo otletek de azt meg csak ki-ki talalom valahogy..a hajam mar nehezebb eset. Vilagos barna,hatkozepig er. Kontyot nem szeretnek igazabol,nem all tul jol nekem az ennyire osszefogott haj..viszont ha ki lenne engedve akkor valami loknisra gondoltam,csak az a gond hogy a hajam iszonyu hamar visszaegyenesedik,kidobja a hullamot.2-3 ora alatt :( + felek hogy nagyon melegem lenne a hajam alatt,a ruha,izgulas,fulledt levego a sok ember miatt stb..kellokepp fogok izzadni szerintem,es ha meg a hajam is fut, akkor az lehet nem lesz tul jo,es szeretnem viszonylag komfortosan erezni magam. Szerintetek?:)
2014. dec. 1. 05:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Sminkből nekem ezek tetszenek. Szemszínt nem írtál, úgyhogy többfélét is válogattam :) :

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem mindenképpen valami füstös hatásút kéne keresgélned, színekben lehet variálni, de azok a legmutatósabbak :)

haj:

Valami fonásra nem gondoltál? Pl parketta.

Akkor nem kell magasra fognod, és konty sem kell, de nem is melegít :)

[link]

Vagy valami olyan konty, amiből lóg le haj? És akkor fel is van fogva, le is lóg, és nem is melegít.. :)

[link]

2014. dec. 1. 15:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Írd be youtubera h szalagavatós smink, haj, ilyesmi, csomót kiad és könnyen meg tudod csinálni :)
2014. dec. 1. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!