Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csoki csöves szolihoz le kell...

Csoki csöves szolihoz le kell mosni a sminkem?

Figyelt kérdés
Esküvőre készülök, mint koszorúslány június elején, de mivel rettentően fehér bőröm van így szeretnék gyorsabb módon változtatni rajta, de csak iskola vagy gyakorlati munka után van esélyem menni így sminkben kényszerülök oda (szempillaspirál, szemöldök festék, korrektor, ha fontosabb esemény van akkor pedig alapozó vagy BB krém, esetleg szemhéjfesték is kerül fel) nem tudom lesz e időm a lemosásához, nagy baj lehet belőle, ha így megyek?

2016. ápr. 9. 13:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést, még sohasem használtam az oldalt és saját maga rakta bele ezt ebbe a kategóriába.
2016. ápr. 9. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze.
2016. ápr. 9. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Otthon, Lakberendezés?
2016. ápr. 9. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp le kell mosni a sminket szoli előtt!

Vigyél magaddal sminklemosót és ott lemosod, én is így szoktam, mikor suli után megyek, pár perc az egész. Hidd el tönkreteheted a bőröd vele, annyit nem ér meg.

2016. ápr. 9. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Addig boven van ido es hetente ha ketszer eljutsz pont megfelel 6-10perc, ne kapkodd el mert leegsz. En sminkben megyek de elotte bemegyek lemosom a nagyjat foleg alapozot, es szemfesteket, utana 10perc szoli es visszafestem. Szoval magamnal tartom ezeken a napokon a cuccaimat. Ha sminkben szolizol az arcod nem barnul es duplan karos, oregedes elosegito hatasa lesz. :)
2016. ápr. 24. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!