Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nézek ki sokkal idősebbnek?

Miért nézek ki sokkal idősebbnek?

Figyelt kérdés

22 éves leszek ősszel. Eddig ebből konkrétan nem volt "bajom". Viszont itt ha kérdezik a korom, én visszakérdezek, hogy mennyinek gondol.

Mindig 30 és 3 közöttinek tippelnek. Oké, duci vagyok, a hajam nem festetem, munka miatt mindig össze kell fogni, illetve nem sminkelek. Mi miatt lehet az mégis, hogy ennyivel többnek néznek? :( Így ismerkedni sem igazán tudok, mert csak a 40 körüli pasik "vesznek észre" :( N

2017. jún. 1. 18:30
 1/8 A kérdező kommentje:
na elakadt a billentyűzet. Szóval munkahelyemen kérdezik a korom. Első mondatból kimaradt.
2017. jún. 1. 18:31
 2/8 A kérdező kommentje:
30-35 között... bocsi :(
2017. jún. 1. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a hajfestés vagy a smink hiánya lenne.

Talán az arcod, az arcbőröd nincs jó állapotban, vagy a tekinteted túl komor, vagy az öltözködésed, stílusod régies kicsit. Vagy a viselkedésed nagyon komoly.

De talán azt kéne megkérdezni, akit ezt mondta.

Szerintem semmi baj a negyven körüli pasikkal :)

2017. jún. 1. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

1. karikás fekete szemek, ráncok az arcon

2. búskorom tekintet és hangulat

3. sötét ruhaviselet

4. mert lehet, hogy belülről szenvedsz, és ez a kisugárzásodon meglátszik és a szomorúság öregít

5. lehet, hogy a duciságod is lehet a probléma (bocsánat, hogy ezt írom, olyan asszonyias kinézeted lehet, tudod, aki szült már egy gyereket, ha ez nem igaz, akkor felejtsd is el)

6. lehet, hogy sokat buliztál és ki vagy égve, ami a külsődön is meglátszik

2017. jún. 1. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Festem a hajam, duci vagyok, nem sminkelek, idén leszek 40...mindenki meg van lepődve, amikor megtudják mennyi vagyok, mert fiatalabbnak néznek

Oka, nem dohányzom, nem napozom, nem szolizom, 2-3 hetente kozmetikus

2017. jún. 1. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:

A sminktől egyébként inkább idősebbnek szokták nézni az embert. A duciság mindenképp kicsit idősít de azért nem ennyit. Nem tudunk sokat rólad. Dohányzol? Sok alkoholt iszol? Sokat vagy napon/szoliba? Alszol eleget? Iszol elegendő vizet? Ugye a Nap/szoli egyértelműen öregíti a bőrt, de emellett nem mindenki tudja hogy a dohányzás, az alkohol, a kávé is dehidratál. Emiatt pedig szárazabb lesz a bőr és ráncosabb már fiatalon is. Sok vízzel lehet kompenzálni de nem eléggé. Ha nem alszod ki magad akkor az meglátszik a szemeden, táskás lesz. Lehet nem öltözködsz elég fiatalosan, a fekete/sötét haj szintén idősebbnek mutathat. Ezen felül pedig szimplán genetika kérdése!

Én amúgy 28 vagyok de elkérték a személyimet pár hete a boltban. Ha megkérdezem hány évesnek gondolnak akkor 20 körülit mondanak. De én soha nem dohányoztam, nem napozom/szolizom, egyáltalán nem iszok alkoholt, egészségesen étkezem, sportolok és natúr kozmetikumokat használok bőrápolásra. Ellen példának mondanám az egyik barátnőm aki szintén 28 és tizenéves kora óta szolizik, minden nap egy kiló sminket ken magára, feketére festi a haját, dohányzik. Na őt már kb 24-25 éves kora óta 30 felettinek hiszi mindenki! Szóval az életmód sokat számít.

2017. jún. 2. 01:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Én meg 21 évesen kinézek 15-6-nak. Gyűlölöm. Ez sem jobb.

Talán amiket írtak az előttem szólok azokat átgondolhatod...

2017. jún. 2. 12:58
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

A hajam sötétbarna, ebben az esetben az öltözködés és a ruhák nem játszanak, mert munkásruhánk van.

Hát kipihent.. amennyire lehet 3 műszakban. Nem iszok, nem cigizek, szoláriumba se járok, napozni nem szeretek. Az tény viszont hogy keveset iszok :(

Addig tényleg komornak is tűnök, míg fel nem oldódok/meg nem ismerem az embereket körülöttem. De ha van egy akivel teljesen el lehet hülyéskedni, akkor röhögünk egész nap.

A buli nálam abból áll, hogy elmegyünk 3-4-en biliárdozni és ennyi. Sose volt igényem az olyan fajta "bulira" amire manapság gondolnak a "fiatalok".

2017. jún. 2. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!