Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a nállam...

Miért van az hogy a nállam fiatalabb lányok sokkal idősebbnek tűnnek?

Figyelt kérdés

míg én maradok a természetességnél, mások igencsak sokat adnak magukra

16 vagyok

itt van néhány példa

ő itt 14-15 éves: [link]

[link]

[link]

nagyon szép, sőt, mondhatni tökéletes!

mit tegyek? én is festessem be a szemöldököm?használjak több sminket?

nem értem.. neki hogy nincsenek pattanásai sem, jójó.. gének..

2013. febr. 10. 15:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked ők szépek? Van rajtuk kiló smink, egy értelmes pasi nem állna szóba ilyen díszpitsákkal. Meg a képek nagy része photoshop.
2013. febr. 10. 15:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért van ez ma, mert :

-egy kiló vakolat van rajtuk

-nem tini módjára öltözködnek

-hamarabb felnőnek, karakteresebb az arcuk

Amúgy akit belinkeltél az nagyon messze van a tökéletestől. Még ijesztő is. Iszonyatosan műnő, és ha belegondolok, hogy 14-15 éves... szánalmas!

Ne akarj többnek látszódni, mint amennyi vagy, élvezd az életed minden apró örömét, minden korszakban meg van a jó!

2013. febr. 10. 15:09
 3/18 anonim ***** válasza:
Ezeken a képeken csak az arc látszik, az csalóka, ha az összképet néznénk, akkor látszana, hogy 14-15 évesek. Ha neked is csak az arcod fényképeznék, és ki leennél sminkelve, akkor a képeken te is idősebbnek néznél ki.
2013. febr. 10. 15:11
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

sztem se tökéletes a csaj, sőt szánalmas, hogy 15 évesen így néz ki..

és örülj, hogy kevesebbnek nézel ki, mint amennyi vagy.. inkább nézzél ki 30 évesen 25-nek, mint 35-nek

19 vagyok, de szinte mindenki 16-nak tippel és örülök neki:)

2013. febr. 10. 15:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
nem szép.. mekkora homloka van.. 15 évesen gáz ha valaki ennyire sminkeli magát..ilyenekből lesznek a ribancok..
2013. febr. 10. 15:15
 6/18 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszotokat :)

meg talaltam egy lanyt, o is csak 14-15

[link]

siman elmegy 18nak is vagy tobbnek

2013. febr. 10. 15:19
 7/18 anonim ***** válasza:
na ő meg ronda!!!!
2013. febr. 10. 15:21
 8/18 anonim válasza:
100%

"15 évesen gáz ha valaki ennyire sminkeli magát..ilyenekből lesznek a ribancok."

Nem "lesznek", nagy részük már az. Persze mindig lesz olyan "underclass" pasi-réteg, amelyik erre bukik, azokat viszont az igényesebb lányok kerülik.

A kérdező pedig maradjon a természetesnél. Hiába tűnnek tökéletesnek ezek a kivakolt plázapitchák, belül ugyanolyan üresek, mint a kirakati próbabábuk. Műanyag mindkettő, annyit is érnek.

2013. febr. 10. 15:25
 9/18 anonim ***** válasza:

Ne már! Kizárt dolog, hogy ő 14-15 legyen, akit utoljára (6-os hozzászólás) linkeltél!

Simán korosztályombelinek (27-28-nak) tippelném.

Nem lehet, hogy a nővéréről, idősebb barátnőjéről (esetleg a nagyon fiatal anyjáról) tett fel képet?

Egyébként meg: örülj, hogy te a korodnak megfelelően nézel ki! Nem kell elsietni semmit.

Ezek a lányok idővel bánni fogják, hogy sose lehettek igazi tinik.

2013. febr. 10. 15:49
 10/18 anonim ***** válasza:
20%

Nem nagyon tudom miért kell egy ismeretlen lányt lerib*ncozni, miközben egyik válaszoló sem ismeri....rondán sminkel, ez tény, pedig szép lenne, a szemöldöke is gáz....a ruháját nem látjuk viszont, őt és az életét nem ismerjük, ribizni nem kell csak mert nincs ízlése..

Kérdező szerintem te vagy a "jó" kategória, ne aggódj ezek a lányok 30 évesen is többnek fognak kinézni mint amennyik valójában :)

2013. febr. 10. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!