Miért van az hogy a nállam fiatalabb lányok sokkal idősebbnek tűnnek?
míg én maradok a természetességnél, mások igencsak sokat adnak magukra
16 vagyok
itt van néhány példa
ő itt 14-15 éves: [link]
nagyon szép, sőt, mondhatni tökéletes!
mit tegyek? én is festessem be a szemöldököm?használjak több sminket?
nem értem.. neki hogy nincsenek pattanásai sem, jójó.. gének..
Azért van ez ma, mert :
-egy kiló vakolat van rajtuk
-nem tini módjára öltözködnek
-hamarabb felnőnek, karakteresebb az arcuk
Amúgy akit belinkeltél az nagyon messze van a tökéletestől. Még ijesztő is. Iszonyatosan műnő, és ha belegondolok, hogy 14-15 éves... szánalmas!
Ne akarj többnek látszódni, mint amennyi vagy, élvezd az életed minden apró örömét, minden korszakban meg van a jó!
sztem se tökéletes a csaj, sőt szánalmas, hogy 15 évesen így néz ki..
és örülj, hogy kevesebbnek nézel ki, mint amennyi vagy.. inkább nézzél ki 30 évesen 25-nek, mint 35-nek
19 vagyok, de szinte mindenki 16-nak tippel és örülök neki:)
koszonom a valaszotokat :)
meg talaltam egy lanyt, o is csak 14-15
siman elmegy 18nak is vagy tobbnek
"15 évesen gáz ha valaki ennyire sminkeli magát..ilyenekből lesznek a ribancok."
Nem "lesznek", nagy részük már az. Persze mindig lesz olyan "underclass" pasi-réteg, amelyik erre bukik, azokat viszont az igényesebb lányok kerülik.
A kérdező pedig maradjon a természetesnél. Hiába tűnnek tökéletesnek ezek a kivakolt plázapitchák, belül ugyanolyan üresek, mint a kirakati próbabábuk. Műanyag mindkettő, annyit is érnek.
Ne már! Kizárt dolog, hogy ő 14-15 legyen, akit utoljára (6-os hozzászólás) linkeltél!
Simán korosztályombelinek (27-28-nak) tippelném.
Nem lehet, hogy a nővéréről, idősebb barátnőjéről (esetleg a nagyon fiatal anyjáról) tett fel képet?
Egyébként meg: örülj, hogy te a korodnak megfelelően nézel ki! Nem kell elsietni semmit.
Ezek a lányok idővel bánni fogják, hogy sose lehettek igazi tinik.
Nem nagyon tudom miért kell egy ismeretlen lányt lerib*ncozni, miközben egyik válaszoló sem ismeri....rondán sminkel, ez tény, pedig szép lenne, a szemöldöke is gáz....a ruháját nem látjuk viszont, őt és az életét nem ismerjük, ribizni nem kell csak mert nincs ízlése..
Kérdező szerintem te vagy a "jó" kategória, ne aggódj ezek a lányok 30 évesen is többnek fognak kinézni mint amennyik valójában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!