Hogyan nézhetnék ki idősebbnek? Vagy legalább annyinak, amennyi valójában vagyok?
nézőpont kérdése: nem te nézel ki fiatalabbnak a korodnál, hanem mások néznek ki idősebbnek :-)
pl.: melóban a kóreaiaknak nem lehet megállapítani kinézetre a korukat: kb 8 évet letagadhatna mindegyik
- amúgy meg: kezdj el piálni, éjjelezni, dohányozni, zülleni, s egy év alatt többet öregszel külsőleg..:)
Köszi a válaszokat!
Nem dohányzom, iszom, bulizni se nagyon járok, szóval ezek kilőve :)
Amiatt zavar, hogy mindenki olyan "kis bájosnak" gondol, mint egy kislányt.
én decben leszek 19 de 16nak se néztek nagyon:D a nőies elegánsabb ruhák(egybe ruhák,szoknyák) és a letisztult stílus "öregít".
sminkben is csak a minimális mennyiséget hazsnálok így azzal nem tudom magam idősebbnek mutatni.viszont az elegánsabb kontyok szintén előnyösek.
fesd be a hajad koromfeketére vagy hidrogénszőkére, szoliba kozmáld olda magad, és meg is volnál...fujj...
miért akarsz öregebbnek kinézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!