Hogy nézzek ki idősebbnek?
Még mielőtt valaki félreértene, nem szeretnék hamar felnőni, csupán koromnak megfelelően kinézni. És mindenzt azért, mert elegem van már abból, hogy 14 éves létemre sokan 9-nek néznek. Persze, ehhez hozzájárulnak az "adottságaim" is, mivel alacsony vagyok (156), vékony, és lapos. Anyának is kis melle van, én sem számítok nagyra, de hiszen nem is ez a lényeg, nem csak kizárólag a mellmérettől lesz valaki "nagylány". A vékonyságom ellenére formás vagyok, ezzel nincs gond, van csípőm, a lábaim is szépek... Viszont...nem is tudom, hogy fogalmazzak. Amikor az alakomat nézem, az annyira nem rossz. Ha csak a fejemet, még elmegy. De valamiért ha egész alakos tükör elé állok, a kettő nem passzol. Talán mert babaarcom van...Hogy tudnék picit idősebbnek kinézni?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!