Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a nállam...

Miért van az hogy a nállam fiatalabb lányok sokkal idősebbnek tűnnek?

Figyelt kérdés

míg én maradok a természetességnél, mások igencsak sokat adnak magukra

16 vagyok

itt van néhány példa

ő itt 14-15 éves: [link]

[link]

[link]

nagyon szép, sőt, mondhatni tökéletes!

mit tegyek? én is festessem be a szemöldököm?használjak több sminket?

nem értem.. neki hogy nincsenek pattanásai sem, jójó.. gének..

2013. febr. 10. 15:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is tök mű ez a lány..aztán majd 30 évesen úgy néz ki, mint a saját nagymamája..

Egyébként én 23 éves vagyok és rendszeresen elkérik a személyimet, ha alkoholt akarok venni, mert nem hiszik el, hogy elmúltam 18 :D De még mindig jobb szerintem ez, mintha 2 kiló sminkkel mászkálnék..

2013. febr. 10. 16:05
 12/18 A kérdező kommentje:
#9, igen ő biztos 14-15, hiszen most kezdte a 9. osztályt,liceumot, ismerem :)
2013. febr. 10. 16:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem vigasztal, de 21 éves létemre a postás múltkor megkérdezte tőlem, hogy elmúltam e 14, mert különben nem vehetek át egy csomagot.

Egyébként egyáltalán nem tűnnek idősebbnek, tipikusan erre a 13-14-15-16 éves korosztályra jellemző ez a plázap*csa kinézet, eszembe nem jutna ezeket nálad idősebbnek ( 16+) gondolni. Amúgy meg egyáltalán nem egy vonzó kinézet ez.

2013. febr. 10. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Akit a 6. kommentedben linkeltél, simán elmenne egy kiéltebb 26 évesnek is. A többi kép fotosoppolt és hidd el nekem, hogy nem normális dolog, hogy egy 14 éves kiscsajnak ezt engedik. Én 27 éves vagyok, csak egy kevés púdert használok, szemsminket ritkán, mert sminkkel sem nézek kis nagyon másképp, szóval nekem fölösleges. A körmömön nincs semmi, rövidre van reszelve, mert így kényelmesebb és pihentetem a lakktól. Így szoktak ilyen 19-nek nézni. Félelmetesek ezek a kicsajok, na.
2013. febr. 10. 16:41
 15/18 anonim ***** válasza:
én 20 vagyok és annyinak nézek ki, mint te :P sőt, smink nélkül 14-nek.
2013. febr. 10. 16:52
 16/18 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszotokat, már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok maradi..

nos még találtam egy lányt a mai facebookozásom során, tök véletlenül

[link]

őt is ismerem, 14 éves, sokat dob rajta ez a szemöldök..

2013. febr. 10. 18:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem általános jelenség hogy idősebbnek néznek ki..mert annak is akarnak kinézni. Én csak egy valamit nem értek. Hogy lehet mindegyiknek olyan óriási melle?:D Szerintem régebben a a 12-13-14 éveseknek közel sem volt ekkora... nekem se... csak most 19-20 éves koromban kezdett el jobban nőni.
2013. febr. 11. 12:13
 18/18 anonim válasza:
Eltelik egy pár év és Te fogsz náluk sokkal fiatalabban és szebben kinézni. Az a sok smink nagyon tönkreteszi őket ..
2013. febr. 14. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!