Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valakit sokkal idősebbnek néztél a koránál?

Figyelt kérdés

Mitől nézhet ki valaki jóval idősebbnek?

Mondjuk, ha egy férfi kopaszodik, akkor az öregíti?

2014. júl. 20. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Engem rengeteget néztek már idősebbnek, csupán a gesztusaim, viselkedésem miatt. Jellem szempontjából koravén is vagyok.

19-20 évesen már 25-nek is néztek.

2014. júl. 20. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Én olyan 28-nak néztem egy 23 éves srácot.

Sztem azért, mert már dolgozik, (bár fiatal brigádban), határozottnak, nyitottnak tűnt, olyannak, akinek már. Van egy kiforrott egyénisége. Kicsit meglepett, hogy még nálam is picit fiatalabb...

2014. júl. 20. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:

én csajt

annyira le volt strapálva ,hogy 15 évvel nézett ki idősebbnek

2014. júl. 20. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
még 22-23évesen az egyetemi kocsmában megkérdezték h mit csinálok itt ilyen öregen? mondom mennyinek nézel? "hát harminc körül"
2014. júl. 20. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:

ÉN nőt láttam már sokkal idősebbnek, ódivató ruha amiket öreganyámék hordtak a fénykorukban, öreges stílusú haj, régi fajta smink.

De volt aki alapból idősebbnek tűnt de kiderült róla hogy egy kiélt k***úrva.

2014. júl. 20. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem mindig 3-4 évvel idősebbnek tippelnek. Volt olyan, hogy megkérdezték hány éves vagyok aztán rávágták, hogy ne hazudjak már kevesebbet. :D Nem hitték el, hogy annyi vagyok amennyi.

Egyébként ez nem esik jól a női szivemnek mert fiatal vagyok, csak kicsit koravén arcom van, és érettebb is vagyok sokkal a velem egykorúaknál, ezért mindig idősebb barátaim voltak mert a velem egykorúakkal de még a 2-3 évvel idősebbekkel se jövök ki igazán..

2014. júl. 20. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen

16 évesen néztek 22-25nek

most meg 20 évesen 1x néztek 22 nek

de pl dohányboltba folyton személyit kérnek

Vissza fordult a dolog:D

2014. júl. 22. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!