Mindig sokkal idősebbnek néznek. Valaki volt már így? Lehet ez ellen tenni valamit? 16/l
Nem vagyok csúnya,legalábbis mondták páran hogy szép vagyok(mondjuk inkább 20-on évesek),nem hinném hogy hazudtak,nem vagyok olyan tipikus gyönyörű,de én sem tartom magam csúnyának,legrosszabb formámban max nagyon átlagosnak
Mégis ilyen 20-22 évesnek néznek(de mondtak már 27-nek is).Nem öltözöm kihívóan,ha egy egyszerű farmer,fekete balerina cipő,zöld poló és max szájfény van a számon akkor is minimum 20-nak néznek.
Egyrészt félek attól hogy akkor 20 évesen meg majdnem 40-nek fognak nézni,másrészt most is zavar hogy ennyivel többnek néznek.Mondjuk félig cigány vagyok,és olvastam olyat hogy gyorsabban öregszik a bőrük,lehet ez van nálam is? Ha igen,akkor gondolom nem tehetek ellene semmit...
Néha használok szemceruzát és szempillaspirált.
Küldök képet ha hazamentem.
A smink köztudottan öregíti a bőrt, és a rossz sminkeléstől öregebbnek is néz ki az ember. 16 évesen egyáltalán nem kell sminkelned.
A sötétebb bőr viszont automatikusan öregebb hatású, mint a világos.
Ez velem is így volt, korábban értem, mint a legtöbb lány, 13 évesen olyan testem volt, mint egy 16-17 évesnek, 16 évesen meg legalább 20-nak néztek. Most meg megfordult, sokszor fiatalabbnak néznek.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!