Arimyevery kérdése:
Nagyon dagadt vagyok? KEPEK LENT!
Figyelt kérdés
15/L es 162 cm korul....gyulolom magam.2017. máj. 27. 17:17
1/17 A kérdező kommentje:
2017. máj. 27. 17:25
2/17 anonim válasza:
mini formátumban raktad fel.
de 500as nagyítás után,homályos kép után inkább egy szép lány vagy.
3/17 anonim válasza:
Dehogy vagy dagadt :)
De fogadd meg a tanácsomat: Sportolj! :)
Hidd el, sokkal szebb leszel :)
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Állandóan próbálok diétázni de egyszerűen nemtudom magamat elfogadni! Jo,és hatásos sport tippek? Diéta tippek? Nagyon megköszönném!!
2017. máj. 27. 17:39
5/17 anonim válasza:
Kondiban minden van...
De kezdésnek: guggolás, futás, felülés, hasprés, kis fekvőtámasz, ugrálókötelezés... :)
6/17 anonim válasza:
Hova akarsz te fogyni?!!?!?
Még a combod sem ér össze.....
7/17 anonim válasza:
Szerintem ne fogyj. Ne az legyen már előtted amit a média,sztereotípia mond... hova akarnál fogyni? így is szerintem még hízhatnál. Sportolni azt nyugodtan csinálhatod,edzéstervet nézel neten nem fog ártani de viszont formálni fogja úgy az alakod ahogy az neked tetszik szóval inkább mozogj. :)
8/17 anonim válasza:
Csinos ,vekony vagy, Hany kilo vagy?
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
Jesszus :O egyáltalán nem vagy dagadt, tök szép alakod van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!