Keresem annak régi női parfümnek a nevét, ami a 80'-as években nagyon népszerű volt Amerkában (de lehet hogy még most is az. Van tippe valakinek, hogy melyik lehetett az a parfüm?
Kismillió ilyen van, Paloma Picasso, Opium, Poison, CK Obsession, Charlie Red, Coco, Lou Lou, YSL Paris, Coty Exclamation, Anais Anais, Red Door, Ysatis, Oscar
USA-ban is vannak ráadásul olcsóbb parfümök, amik nálunk nem nagyon kaphatóak (Jovan, Coty, Dana, stb felénk csak 1-2 féle van, ott meg olyan mint itt a BU)
Milyen korú volt akkor a rokon?
45 körül lehetett akkor a hölgy.
Ezek közül az Opiumra tippelnék. Csak azért vannak kétségeim, mert a nálunk parfümériában kapható Opium nem ugyanaz az illat.
Érdekesség: Kb. Két héttel ezelőtt külföldön voltam (Olaszországban), beszálltam egy liftbe, ami üres volt, de hatalmas illatfelhőként ugyanazt a parfüm illatot éreztem. Így abban reménykedem, hogy manapság is megtaláható ez a parfüm, de az is lehet, hogy valaki a 20-30 éve meglévő vintage parfümjét használja.
Köszönöm az ötleteket! Szerintem amire én gondolok az az Opium egy vintage (original) verziója lehet (ami nem igazán hasonlít a drogériában most kapható Opiumokhoz).
Nagyon tetszik ez az illat, bár számomra amolyan "nagy asszonyok parfumje", így nem biztos hogy illene hozzàm. Ettől függetlenül megpróbálom felkutatni az Opiumot es a Cinnabar-t, hátha valakinek a parfumos polcán lapul még ilyen illat es adna belőle egy kisebb mennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!