Milyen hasonló férfiillatot tudnátok ajánlani? (Részletesen lent)
Szeretnék férfiparfüm ötleteket, mert a párom arra kért, hogy válasszak neki egy olyan illatot, ami nekem tetszik. Megpróbálom leírni, hogy mik tetszenek, mert nincs tapasztalatom a férfi illatokban sajnos, de a fenyő/óceán stb. after shave-ekhez vagy vécéillatosítókhoz hasonló illatok és az édes, émelyítő illatok nagyon nem jönnek be. A mexx-nek a Pure Life férfiillata tetszett eléggé, de néha annyira jó illatokat érzek az utcán hapsikon, hogy biztos van még számos ilyen.
Női illatban a BVLGARI Omnia Christalline, a Dolce & Gabbana Light Blue és a KENZO - L' eau par a kedvenceim, s amíg lehetett kapni, szerettem a mexx Pure Life női változatát. Vagyis talán a friss, hűvös vagy "mosottruha" illat vagy a gyümölcsös-citrusos illat, ami tetszik.
A Light Blue-nak van férfi változata több flankerrel, azokat érdemes lehet végigpróbálni. De a női változat is simán működik pasin.
Versace Pour Homme
Versace Man Eau Fraiche
Nautica Voyage
Azzarro Chrome
Írhattad volna, hogy mennyi pénzt szánsz rá.
Ami nekem teljesen "mosottruha" hangulatot ad az Montblanc Legend Spirit ( Douglas-ban van ).
Aztán ilyen frissebb illatok: Versace Pour Homme-al nem lehet elhibázni vagy Armani Acqua di Gio és Paco Rabanne Invictus, bár ez a 2 elég népszerű.
Van a Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme ami teljesen jó, friss férfias illat, talán egy kicsit "régimódi".
Vagy megnézheted az Abercrombie & Fitch First Instinct parfümöt ( ez is csak a Douglas-ban van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!