Lányok/nők szerintetek szépek vagytok?
Ha nem,akkor kire szeretnél hasónlítani?
Ha szerinted szép vagy akkor ki a legszebb lány/nő?
Igen, annak tartom magamat. Ápolt vagyok, kedves, szép arcom van, normális alkattal, nőies formákkal.
Nem foglalkozom ilyenekkel, hogy ki a legszebb, ez annyira relatív, egyébként sem ekörül forog az életem.
Nem vagyok különösebben szép, de nagy mellem van ;).
Akit nagyon szép nőnek tartok, az Emerald Fennel.
Nem, sosem voltam az, de annyira nem vagyok ronda, hogy zavarjon, a páromnak tetszem, magamnak nem, de ez nem annyira fontos számomra. A testemmel még tudok mit kezdeni, izmot fogok építeni, ha lefogytam, az arcom viszont karakteresebb lesz majd a ráncoktól, az is valami.
Sokféle nőtípus bejön, egyrészt a bájos, vörös hajú és zöld szemű, de a legelesleginkább a szép mulatt nők tetszenek. Bármelyik szívesen lennék s még egy csomó egyéb típusnak is örülnék.
(Én alacsony vagyok, barna hajú, szép, nagy, barnászöld szemű, ezzel sincs nagy bajom, csak a szám nagyon vékony. A mellem lehetne kisebb, de egész jó úgy is, ahogy van.)
Nem érzem magam különlegesen szépnek, de elégedett vagyok magammal. Ápolt vagyok, magas, vékony, derékig érő haj, csinosan öltözöm.
A visszajelzések is vegyesek. Van, akinek nagyon tetszem. Van, akinek egyáltalán nem.
Nem szeretnék hasonlítani senkire sem. Jó önmagamnak lenni :)
Akit nagyon szép nőnek tartok, az Monica Bellucci.
Az alakom tokeletes, az arcommal mar vannak problemaim. Neha szepnek latom, neha nagyon nem. Olyan erdekesnek mondanam inkabb. A hajam maga a katasztrofa lett az elmult egy evben. Szanaszet toredezik akarmit csinalok vele, mar nem is erdekel.
Annyira semmi nem zavar magamon, hogy sebeszhez mennek vele peldaul.
Igen, de nem vagyok megelégedve magammal. Én minden hibámat látom, és szeretnék szebb lenni. Persze nem ez a legfontosabb számomra, de lennék magabiztosabb. Sokan mondták már, hogy szép vagyok, de tudom, hogy nem tetszhetek mindenkinek.
Az egyik legszebb (és egyben legkedvesebb) nő a mostohaanyám. Jennifer Connelly is nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!