Lányok/nők szerintetek szépek vagytok?
Ha nem,akkor kire szeretnél hasónlítani?
Ha szerinted szép vagy akkor ki a legszebb lány/nő?
Vannak, amiket változtatnék magamon (98-72-98 méreteim, ebből a derekam lehetne mondjuk 64 cm, meg a combom, felkarom vastag.)
Az arcom szép: Nagy szemem van, és zöld, ami tudjuk, a legkülönlegesebb. Telt ajkam van, szőke hajam, és elég erotikus kisugárzásom.
Nicole Austin az a TÍPUS, akire hasonlítani szeretnék. (Azért írom így, mert a teste számomra tökéletes, a szőke haj, az imidzs rendben, csak nem tetszik az arca.)
Az elmúlt két évben sikerült elérnem álmaim alakját, szóval a testemmel tökéletesen rendben vagyok. Az arcom meg átlagos szerintem, a szemem viszont kiemelkedő. Összességében az arcommal is elégedett vagyok.
Nekem Audrey Hepburn a kiemelkedő "ikon", szerencsére az alkatom hasonló és frizurával, öltözködéssel is meg tudom idézni kicsit. (Persze nem erőltetetten, most senki ne gondoljon valami ötvenes évek retrora vagy hasonmásversenyre, csak azt a kifinomultságot keresem a hétköznapokban is.)
En magamat atlagosnak tartom, ugyan olyan szepnek mint a legtobb lany az utcan. Valakinek lehet nagyon szep vagyok, masnak csunya. A szepseg nagyon relativ. En Rihannara szeretnék hasonlitani szamomra o tokeletes.
22/L
Nem tartom magam szépnek. Nem elég nőies az arcom, nem kecses a mozgásom és hasonlók :)
A legszebb nőnek Eva Green színésznőt tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!