Lányok! Hogyan vagytok szépek?
Szia:)
17 éves vagyok. Nos én nagyon vékony alkatú vagyok, de közben homokóra alakom van. Imádom.:D
Úgy tartom meg a súlyomat ami 53kg, hogy nem eszek sokat este, de néha azért megkívánok valamit akkor joghurtot eszek. Amikor egyedül vagyok otthon tornázok, futok. A sminkem mindig váltogatom. A ruhűzkdoásom is mikor hogy. Cicanadrág, magassarkúval. Nagyon szép, a pasik mosolyognak rám, meg köszönnek:)
Szia! 172 cm 58 kiló vagyok, magas, és arányos alkatú. Én minden nap tornázok vagy futok, esetleg súlyzózok is. Odafigyelek arra, hogy mit mivel eszek. Nem feltétlen arra, hogy mikor mit, hanem hogy mit mivel. Este lefekvés előtt pedig min. 3 órával semmit nem szoktam enni, odafigyelek arra, hogy sok gyümölcsöt egyek és sok vizet igyak. Alapvetően szerencsés alkatú vagyok, mert bár most odafigyelek az étkezésre, régebben, mikor állandóan zabáltam sem híztam semmit. Most is azért sportolok, hogy formásabb, izmosabb alakom legyen. Nem szeretem nagyon sminkelni magam, de szoktam. Általában barna színeket használok a szememen, arra figyelek általában, hogy az arcbőröm és a szemöldököm jó legyen, a többi már kedv kérdése. Szeretek nőiesen, kicsit elegánsabban öltözködni, hétköznapra nem nagyon veszek fel bő pólókat, hanem inkább blúzokat, ingeket, hűvösebb időben meg puha, szép pulcsikat. Szoknyát viszont nagyon ritkán hordok, cipőben nem szeretem az edzőcipőt, az egyetlen sportos cipőm az egy tornacipő. Oxford cipőm van, amit szeretek (az a fűzős bőrcipő) ilyen időben azt hordom, vagy pedig csizmát. Magassarkút hétköznapra nagyon ritkán veszek fel, de egyébként szívesen hordok azt is.
Ja, és magabiztosság, pozitív kisugárzás, mosoly, mosoly, mosoly.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!