Hogy népszerűsítsem magam, mint AVON tanácsadónő?
Nemrég kezdtem az avonozást, és tippeket szeretnék kérni, hogy hogyan tudnám magam minél jobban népszerűsíteni?
Van facebook oldalam, de az ismerősökön kívül nem tudom ajánlani másoknak az oldalt, és nem sok olyan ember kedvelte aki nem az ismerősöm, ráadásul hiába írok ki akciós ajánlatokat, és hogy katalógust lehet kérni, eddig alig jelentkeztek.
Keress valami normális munkát mondjuk úgy.
Nem tudom mért akar mindenki ilyen gyökér ügynöki munkát.
minek kell tanácsadónő? bemész a boltba és megveszed ami kell azt kész
Keressek normális munkát? Még tanuló vagyok, de nyáron is sokat dolgoztam, és ha tudok most is megyek mindig, ez csak egy kis plusz pénz. Mielőtt ilyen udvariatlanul és alaptalanul vádolnál azzal, hogy nem keresek rendes állást gondolkodj el azon, hogy vajon tudsz-e rólam bármit is. Nem kioktatást kértem az életről, hanem ötleteket. Ha nem tudsz, inkább ne írj.
A többieknek köszönöm a választ!
Akkor plusz pénzt ne ilyen hülyeségből szedd össze.
Szerintem elég gáz mikor valaki ilyen olyan cuccokkal házal és ajánlgatja, és ez lényegében erről szól.
Mit tudom én te dolgod.Nem fogok ezen gondolkodni helyetted.
De vagy válalsz hétvégére valami pluszt pl ide oda elmész hosteskedni (ha jól nézel ki).
Vagy pokerezz neten ,tőzsdézz stb... találd fel magad:D
De ez az avonos dolgot én nem vágom ha kell valami tőlük sztem egyszerűbb ha egyenesen a forgalmazótól veszi meg az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!