Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék Avonos tanácsadónő...

Szeretnék Avonos tanácsadónő lenni! Mennyibe kerül a belépés? És mit nyújt?

Figyelt kérdés
köszönöm :)

2012. máj. 22. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Én annak idején voltam ilyen avon tanácsadónős tájékoztatáson. Nem kerül semmibe, hogy beléphess. Csak kampányonként neked kell megvenned a katalógust, akár többet is, amit a vásárlóidnak kell megmutatni. 5000 ft feletti megrendeléstől ingyen szállítják ki neked az árut, és az áru értékének a 15%-a is a tiéd. Minél nagyobb értékbn rendelnek töled, annál nagyobb értékben részesedsz a nyereségből. Városokban biztos találsz avinos irodát, oda menj be, ott kaphatsz réssletes tájékoztatást, és ott intézheted el, hogy tanácsadóbő lehess.
2012. máj. 22. 21:52
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. máj. 22. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Szívesen! :-)
2012. máj. 24. 14:58
 4/6 anonim válasza:

Szia!

Ha szeretnél Avonos Tanácsadónő lenni, tudok benne segíteni. A belépés semmibe nem kerül, és ezeket a lehetőségeket nyújtja:

- Ingyenes regisztráció.

- Szabadidőben, kötetlen munkaidőben végezhető.

- 3 hetente új katalógus.

- 15-35%-os árengedmény – jutalék.

- Házhozszállítás (5000Ft felett ingyenes a kiszállítás).

- 14 napos fizetési határidő.

- 3 hónapon belüli kicserélése a termékeknek, v. teljes vételár visszatérítés. Ékszerek, órák esetében ez 1 hónap. A hajfestékekre és adománygyűjtő termékekre nincsen garancia.

- 5 kampányon keresztüli ajándékok – fejlesztő programok.

- Kozmetikai képzések, tréningek, tanfolyamok.

- Karrier lehetőség.

Vásárlásoknál kapható kedvezmények:

Ha sokat rendelsz, sok a vevőd, lehetőség nyílik kedvezményesen vásárolni. Ha rendelésed értéke elérte az 5000 Ft-t a csomagot ingyen kiszállítják. Ha pedig a rendelés értéke nem érte el az 5000 Ft-t úgy ebben az esetben kezelési költséget számítunk fel.

Az alábbi táblázatban megtekinthetőek:

Megrendelés: Árengedmény:

0 – 4999 Ft 0%

5000 Ft – 14999 Ft 15%

15000 Ft – 24999 Ft 20%

25000 felett 25%

50000 felett 35%

Katalógus – Rendelés menete:

3 hetente új kampányszámú katalógus érkezik, melyből kb: 2 hét áll rendelkezésre hogy leadd rendeléseidet.

A katalógust megtekintheted interneten lapozgatható formában (www.avon.hu)

Sok sikert és várom jelentkezésedet! :)

2012. nov. 17. 20:20
 5/6 anonim válasza:
Szia ! Én is szeretnék tanácsadónő lenni és jelentkeztem is interneten kb olyan 1-2 hete de nem válaszolnak ! Valaki aki ezzel foglalkozik segítene nekem, hogy mit tegyek? Köszönöm
2013. máj. 23. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ha aktuális még a dolog és Pest megyében laksz írj bátran. :)
2014. jún. 8. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!