Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak itt más ilyen extrém...

Vannak itt más ilyen extrém magas lányok? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés

Én 17 éves vagyok, és 202 centi. Szüleim is nagyon magasak, szóval egyértelműen tőlük örököltem, csak arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e itt más ilyen vagy hasonló magasságú lányok, mert a környezetemben nem, vagy csak ritkán látok ekkora lányokat, és még ha magasabbak is az átlagnál, akkor is alacsonyabbak, mint én.

És ha vannak itt ilyen lányok, akkor megírjátok azt is, hogy hány évesek és milyen magasak vagytok? Tényleg érdekel :)

2017. máj. 4. 10:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%

# 9: Nem is az, hogy hihetetlen, hanem hogy túl szép, hogy igaz legyen. Sőt, talán inkább az, hogy az extrémebb eseteknél nagyobb a kamuveszély.

Pedig mondtam, imádom az extrém magas lányokat is, pont ezért fájna a szívem, ha kamu lenne :D

2017. máj. 4. 23:08
 12/19 anonim ***** válasza:
35%
Én 201 cm vagyok és fiú, de nálam magasabb lányt még nem láttam, 190 felettit is csak nagyon keveset.
2017. máj. 5. 00:36
 13/19 anonim ***** válasza:
38%

Aki biztosan magasabb nálad: Határ Bernadett, az UNIQA Sopron a női kosárlabda NB I-es csapatának, illetve a magyar válogatottnak a 22 éves és 208 cm magas centere.

[link]

2017. máj. 5. 10:26
 14/19 anonim ***** válasza:
32%
11#-es hat en tudom bizonyitani, hogy leteznek magas lanyok illetve, hogy letezek, bar en nem tudom mennyire vagyok extrem magas, 178 centivel.:D
2017. máj. 5. 12:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Az nem extrém magas, azok akik ismernek több 210 centis lányt kamu. Majd ha elmentek Németországba, Norvégiába, Hollandiába, ott majd igen láttok.
2017. máj. 6. 16:11
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

# 14: semennyire nem vagy extrém 178 centivel, teljesen hétköznapi magasság.

fb-adatlapot linkelni pedig nem szép dolog.

2017. máj. 6. 21:08
 17/19 anonim ***** válasza:
69%

Pedig en nap, mint nap kuzdok magassagommal majdnem 180 entisen is.... Nem konnyu elfogadni, de ebbe most nem megyek bele, nekem ez is valamennyire extremnek szamit.

Es nem linkeltem semmit.

2017. máj. 7. 14:25
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, mit lehet 178 centivel küzdeni (hacsak nem vagy nagyon fiatal), mert felnőtt emberek közt ez teljesen megszokott női magasság.

A linkelést meg már nem neked írtam, de azt hittem, ez nyilvánvaló.........

2017. máj. 7. 15:38
 19/19 anonim ***** válasza:
32%
Én 186 cm magas lány vagyok, és életemben kb 3 nálam magasabb nővel találkoztam. Te merrefelé laksz? :)
2017. szept. 26. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!