Vannak itt más ilyen extrém magas lányok? Hány évesek vagytok?
Én 17 éves vagyok, és 202 centi. Szüleim is nagyon magasak, szóval egyértelműen tőlük örököltem, csak arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e itt más ilyen vagy hasonló magasságú lányok, mert a környezetemben nem, vagy csak ritkán látok ekkora lányokat, és még ha magasabbak is az átlagnál, akkor is alacsonyabbak, mint én.
És ha vannak itt ilyen lányok, akkor megírjátok azt is, hogy hány évesek és milyen magasak vagytok? Tényleg érdekel :)
Látásból ismerek nagyon magas hölgyeket.
Többen közölük felette vannak a 210 cm-nek, vagy a körüliek.
Legtöbbjüket bevásárlóközpontokban láttam, illetve az utcán.
(Én "csak" 184 cm vagyok férfiként, de így is magasabb vagyok az átlagnál.)
Én olyan 13-14 éves korom táján megálltam 180-nál...nem extrém magas de ritka, hogy felnézzek valakire
22/N
Nem extrem de azert a korulottem levoknel magasabb,igyis megkapom hogy tul magas vagyok ha magassarkut veszek fel de engem nem zavar.
172cm/L
Majdnem két méter magas srác vagyok, ráadásul pesti (szóval sok ember közt), de még sosem láttam nálam magasabb lányt :D 190 körülit is nagyon-nagyon ritkán. Pedig bele tudnék szeretni egybe :D Hol laktok ti?
btw kíváncsi lennék, hogy vajon az itteni magukat extrém magas lánynak vallók közül hányan valóban azok, és hányan kamuzó fiúcskák, akik így élik ki eme fétisüket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!