Szerintetek befestessem a hajam ilyenre? (több lent)
Figyelt kérdés
[link] ez az egyik ami tetszik és a bőrszinem is kb ilyen meg a szemem is a másik pedig ilyen [link] vagy egy kicsit rózsaszínesebb...ezekre vagyok most nagyon rákattanva és lehet hogy mivel másban nem tudom így nyilvánítom ki hogy én most kamaszodom és lázadom és lehet hogy hülyeség az egész de baromira tetszenek az ilyen hajak és hát arra gondoltam hogy ha nem mostanában akkor mikor próbáljam ki? egyébként az egész őrület azzal kezdődött hogy kilövettem nyáron a fülem és levágattam a hajam...az utóbbit meg is bántam de már visszanőtt elég szépen és most egészséges is :) kiskorom óta rózsaszínes árnyalatot szeretnék emlékszem mikor fodrásznál voltunk is mindig az ilyenek tetszettek....csak annyi a bajom hogy ha befestetem akkor mivel nem vagyok egy népszerű lány elképzelhető hogy majd kipletykálnak...nem is igazán ez érdekel hanem hogy az állítólagos rossz hírem aztán a tanárok fülébe jut és kicsapnak valamiért...és ezek után gondolom el is ítélnének és nem jönnének oda hozzám ismerkedni mivel emellé a lehetséges hajszín mellé még 180 cm magas is vagyok....szerintetek ha nekem tetszik és előtte kipróbálom hogyan állna akkor meg merjem csinálni? vagy ne lógjak ki a tömegből ilyen őrültséggel? Köszönöm ha valaki elolvassa és még segít is döntenem :) <3 15/L (9.-es)
Azt csak te tudhatod milyen hajat akarsz, de azt nem árt tudnod, hogy egy ilyen élénk hajszín nem olyan mint a barna, szőke, vörös alapszínek. Elöször is (ha nem vagy szőke) akkor le kell szívni a hajad szőkére, ami roncsolja a hajat, utána befestik a rózsaszínnel, ami viszont már az első mosásnál elkezd kikopni. Nagyjából 3 hetente kell festetni, hogy normálisan nézzél ki, mert nagyon hamar lenövésed lesz és a vadabb színek nagyon gyorsan fakulnak.
2016. dec. 3. 20:19
2/8 anonim válasza:
Fiatal vagy a festeshez es ehhez a szinhez is! Illetve nem mindenkinek all jol ez az szin!
2016. dec. 3. 20:22
3/8 anonim válasza:
Ha ennyire tetszik fesdd, de azzal remélem tisztában vagy, hogy a rózsaszínhez előtte le kell szőkíteni az egészet, és majd a havi tőfestés mellett kb 2 hetente újra kell festeni a színt mivel a szinező nagyon hamar kopik. Tartós festék pedig nincs ilyen színekben. Szóval nagyon időigényes és nem olcsó mulatság. Ráadásul ha most elég sötét a hajad nem elég egyszer leszőkíteni, ez pedig konkrétan teljesen tönkreteszi a hajat. Gondolom 15 évesen nem akarsz roncsolt hajat, de igazából te tudod:)
2016. dec. 3. 20:23
4/8 anonim válasza:
Nagyon tetszenek ezek a pasztelles hajszínek, nekem ez a kedvencem: [link]
Csak azért nem csináltatom meg ilyenre, mert sajnos nem állna jól. Szerintem ezek a világos pasztell színek csak a nagyon babás arcú lányoknak állnak jól, nekem pedig inkább markáns vonásaim vannak. De ha úgy érzed neked jól állna, és a stílusodhoz is megy, akkor miért ne? Egyszer vagy fiatal! :)
2016. dec. 3. 21:42
5/8 anonim válasza:
Ha elengedik otthon megfestheted, de nekem személy szerint nem tetszik. Amikor divatba jöttek akkor kedvenceim voltak, de azóta eltelt pár év.
18/L
2016. dec. 3. 21:44
6/8 anonim válasza:
persze, nyugodtan, max ha mész az utcán telefonon vagy haverokkal beszélsz, odaszolnak, hogy ,,nicsak, beszélő papagáj,,
2016. dec. 3. 22:19
7/8 anonim válasza:
6-os,kulturált,művelt ember senkit nem szól le a külseje miatt,aki meg agyhalott,annak mindegy hogy hogy nézel ki talál rajtad valami "gondot"
Én csak azért nem javaslom kérdező,mert nagyon roncsolja a hajat és nehezen regenerálódik.
Én inkább színes tincsben,esetleg egy kis színes melírban gondolkodnék.Milyen az eredeti hajad?
2016. dec. 4. 02:29
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Világos barna vagy inkább sötét szőke hajam van és minden nyáron egyre világosabb lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!