Mennyi idő ilyenre megnöveszteni a hajam?
2016. nov. 10. 23:53
1/4 anonim válasza:
Mennyi ido alatt nott le a valladig?
Kb ugyanannyi ido lesz a kepen lathato hosszusagig.
Tudod gyorsitani, ha eszel D3 vitamint, naponta kb 2000 NE. Igaz, akkor majd a kormeidet is surubben kell vagni, de a hajad is gyorsabban no :) Nekem a Dvitaminnal havonta kell levagnom kb 1-1,5 centit a hajambol, meg telen is. A kormeimet meg harom hetente vagom, mert nem fernek be a cipombe es nem tudok dolgozni a kezeimmel.
Ja, es nem leszel influenzas sem a d-vitaminnal.
2/4 anonim válasza:
Ha jól látom, a vége olyan váll alatt van 7 cm-vel. Elvileg egy ember haja havonta nő másfél,vagy akár két centimétert. 3-4 hónapot gondolom nincs kedved várni, ajánlom figyelmedbe a hajkihívást. Youtubeon sok videó van. Nekem bejött! Ezzel 3 hétre gyorsíthatod a folyamatot, persze csak ha van kedves ezzel szöszölni. De a siker garantált.
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok, elnézést, autokorrekt.:D kedved*
4/4 A kérdező kommentje:
Fú nemtudom megmondani mennyi idő alatt, sokszor volt vágatva a vége. Próbálok több vitamint bevinni ahogy csak tudok :)
Nem hallottam még erről a hajkihívásról, igazából 4 hónapot keveslem is , azt simán kibírom. Nekem ismerősök ilyet mondtak hogy még legalább 1 év :OO
2016. nov. 11. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!