Mindenkinek van ilyen, vagy csak nekem?
Figyelt kérdés
8.-os lány vagyok. Tesi szoktam látni hogy a lányoknak milyen szép a dekoltázsuk, ezt úgy értem hogy a két mellük közti távolság nincs több 1 ujjnál "középről kezdődik" (aki érti érti, nem tudom jobban megfogalmazni) de nekem a 12 lány közül állnak csak úgy a melleim hogy majdnem 4 ujj távolság van köztük, és nagyon zavar hogy csak nekem ilyen. Persze ezt lehet fogni a pushupra is de általában nem szoktak olyat hordani. Mi oka lehet hogy nekik szépen áll nekem nem, gondoltam már arra is hogy izmosabbak mint én, arra is gondoltam hogy egyszer pici koromba leestem biciklivel a lépcsőn és "beleállt a melkasomba a kormány" persze nem szúrta át csak pont a szegcsontomnál középen (ahol most nincs mell) lehorzsoltam és nagyon megütöttem, nem kaptam levegőt. Értelmes válaszokat kérnék, nagyon sokat segitene2017. ápr. 25. 16:00
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg a genetika az oka. Már a sima keményített melltartó is összenyomja a melleket, lehet, hogy van neked megfelelőbb, mint amit hordasz. Ettől függetlenül különböző a felépítésünk. Nem a kormány miatt van, hacsak nincs a helyén egy mély heg.
2/4 anonim válasza:
Genetika, nekem is van jó 4 ujj távolság de egy jó melltartónál ez néha lecsökken 0-ra, nem is kell hozzá pushup pedig B kosaras vagyok bár a tényleg ennyire jól formázó nem pushup melltartó ritka.
3/4 anonim válasza:
Sokfele mell van, egyik sem rosszabb, mint a masik. Neked ilyen. De amugy meg kar rajta aggodalmaskodnod ilyen fiatalon. Boven fejlodesben vagy, meg barmilyen melled lehet. De leginkabb olyanra szamits, amilyen az anyukade. En ennyi idosen azt hittem sose lesz mellem, is itt vagyok negy evvel kesobb 70/D-s mellekkel, amik raadasul ugy neznek ki, mint a szilikonmellek, olyan szabalyosak, kerekek, feszesek, szelesek. 14 evesen meg semmi mellem.nem volt meg, csak a bimbom meg a bimboudvar volt egy kicsit megduzzadva azt ennyi. Szoval nyugodj meg, nincsen semmi bajod. 18/l
4/4 anonim válasza:
És Emellett normálisan van(?) cicid? Ha igen, akkor ez már nem fog változni. Ugye nem vagy túlsúlyos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!